@By.DehSeT
Bir fikir vericem ancak imkansız oldugunun farkındayım .d
Bir Modeli Otomatik taratıp otomatik animasyon vermesini sağlıyabiliriz gibi geliyor bunu nasıl yapıcaz dersek çok fikrim yok ancak
bence araştırırsak böyle bir şey'i mümkün kılabilirsin
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Örnek verelim
CSW = AUG 'dedik bu aug normal aug ' a otomatik olarak bir ekleme yapıcak nede olsa tüm aug modellerinin temeli normal aug'a dayalı
ancak böyle birşey mümkün olurmu bilmem sadece bir fikir bu.
CSW = AUG 'dedik bu aug normal aug ' a otomatik olarak bir ekleme yapıcak nede olsa tüm aug modellerinin temeli normal aug'a dayalı
Emirhan dedigin sey cok zor bence
Son Düzenleme: 12-09-2017, Saat: 18:39, Düzenleyen: amad.trgg.
(12-09-2017, Saat: 18:29)SwindLer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pek de imkansız olduğunu sanmıyorum. Elindeki model csgo çevrilmesi olduktan sonra pek de imkansız görünmüyor. inceleme animasyonu smd sinin içindeki kodlar hangi kemiğin ne hareketi yapacağını yazıyor. smd dosyasını bir not defteri olarak açdığımızda içindeki değerleri kopyalayıp yapıştırdıktan sonra gene aynı hareketi yapacaktır.
@bluearmy turkiyeden kimse yapamaz
(12-09-2017, Saat: 18:32)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örnek verelimPek sanmıyorum ya da en azından yapabileceğimi düşünmüyorum.
Denedin mi smd dosyasi açmayi
MilkShapeyle tam görünüm şekilde açarsın. Not defteriylede açarsan animasyon kodları çıkar time 0 time 1: time 2: olarak her saniye yaptığı hareketin kodları yazıyor.
By.DehSet peki 2,3 skin atsam yapabilrmsn
Forward Gaming
Em!Rate Gaming
-RexoS- Gaming
Fb.com/Official.Emirate
Uzun bir aradan, kişisel yenilenmeden sonra devam, çok yakında Youtube Kanalım - Ekibim ile geri dönüyorum
@ozzgura - - 06.01.20
Em!Rate Gaming
-RexoS- Gaming
Fb.com/Official.Emirate
Uzun bir aradan, kişisel yenilenmeden sonra devam, çok yakında Youtube Kanalım - Ekibim ile geri dönüyorum
@ozzgura - - 06.01.20
İşin çok da uzmanı değilim ama at bi bakayım
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Admin Ve Userler Ozel Bicak Ve Silah Menu [GUNCELLENDI] 22.12.2018 | DarkSky* | 90 | 4,114 |
19-03-2023, Saat: 01:05 Son Yorum: Xleyici |
|
WD | CS:GO Crosshair Eklentisi (Hatasız) | MawiLarq | 303 | 18,192 |
24-01-2022, Saat: 01:25 Son Yorum: Skylake |
|
CS:GO Sabit CrossHair Eklentisi | Kirito | 189 | 7,568 |
20-09-2020, Saat: 16:56 Son Yorum: ENES-bey |
|
WebDiyo.COM | [~ Silah Ses Değiştirme V1.0 ~] | ITenGriTR | 332 | 13,476 |
19-01-2020, Saat: 14:26 Son Yorum: jiletabe |
|
Pro & Csgo Mod Içın Edo Eklentisi | WX''Timer | 11 | 1,538 |