(19-07-2019, Saat: 18:28)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1-2 şey olarak gördüğün şey nedir bi açıklasana Allah aşkına? Yedek FULL + FULL dolu birsürü perm + ayar içeriyor? Hangisi senin bi söylesene ya, lafın yok burada milleti kışkırtmaya çalışıyorsun durduk yere.(19-07-2019, Saat: 18:25)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://forum.webdiyo.com/konu-turan-gam...25665.html1-2 şey ekleyip kendim yaptım diye gezinmen ?
Buyrun.
(19-07-2019, Saat: 18:24)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bahsedilen yedek linki nedir?Gerekli açıklama ve kanıtlar @MuhammedDesiqn yapılmıştır. ÖM yoluyla sizede açıklayabilirim veya buradan farketmez.
Yedek;
Yedek Jailbreak'ta bu tarz sadece ben bu permleri kullanıyorum (yaş,en iyi,online vs vs.) Yiğit bunları ömrü hayatında 1 kere görmüş bir şahıs. Nasıl benim yedeğim diye çalıntı yapıyor anlamadım?
Vermiş olduğu yedekdeki yönetim perminin yetki güçleri kullanılmıştır? Yedek güçleri,permleri,isimleri,odalar,açıklamalar,sunucu bilgileri hepsi bana aittir,ve 5-6 aydır sabit kullanmaktayım bu tarz yedeği.
+ @EmirhanKURT ''köpek'' söylemi içinde birşeyler yapılmasını istiyorum bu arkadaşa,forumda hakaret serbestmi?