Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Şikayet

Konu

Bu forumda konularım siliniyor. Yediremiyormusun MawiLarq?

Bak uyarımı son kez yapıyorum eğer bir şikayetin varsa kanıtlı yayım yap yoksa iftiradan yasaklancaksın!

Kardeşim senin tek yediremedigin sey logomu o sikayetinde tek logoda logo bu logoyu biz seviyoruz ve espri sonucuyla çıktığını da soylediler zaten daha ne uzatiyorsun. Herkes birinden alıntı yapar bu sizde nie kuyruk acısı oldu anlamadim.

(03-04-2019, Saat: 12:26)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bak uyarımı son kez yapıyorum eğer bir şikayetin varsa kanıtlı yayım yap yoksa iftiradan yasaklancaksın!
kanıtım olduğu halde. ilk konumu önce silinmiş konulara. daha sonrada komple sildin. Çünkü forumdaki herkesin görmesini istemedin. Ve bu senin yalancı düzenbaz olduğunu gösterir.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Yardım edin Lütfen. Şikayet. Tehdit XaRex 4 401 17-09-2018, Saat: 15:09
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Gelişmiş Şikayet Sistemi v1.0 Pelinsu 1 484 12-06-2018, Saat: 09:38
Son Yorum: ` ripeNess
Silinmiş Konu   | !sikayet Eklentisi v0ix 4 724 17-12-2017, Saat: 15:45
Son Yorum: Anıl Can
[ONAYLANMADI]Gelişmiş Şikayet Sistemi v1.0 AdaletNamluda 1 602 17-10-2017, Saat: 16:35
Son Yorum: MawiLarq
Biraz Öneri Biraz Şikayet Demirhann 3 830 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi

Task