Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

MOD İsmi : Sex Mod
MOD Yapımcısı : PawNod
MOD Sürümu : 1.0
Mod Hakkında Açıklama : 
Modu eklenti istekte bi arkadaşımız istemişti ben de yaptım ama arkadaş ortalıkta yok o yüzden paylaşayım dedim hemen modu anlatmaya geçelim. 
El başı kızlarımız spawnlanıyor 35 tane kızımız var arkasına veya önüne geçip E tuşuna basınca ahh.wav adlı ses çalıyor ve bir patlama efekti ile kızımız yok oluyor size de 1 puan ekleniyor o puanlar nvault ile korunmakta nvault sistemi de steam id ye bağlıdır. El sonu herkes öldürülüyor ve kazanan açıklanıyor. Marketten de özellik alarak kendinize yardımcı olabilirsiniz ben modelleri en açık bu şekil buldum istek olursa eklenti istekte konu açın yardımcı olalım ve şimdilik 1 mapta spawn ekli yine eklenti istekte konu açarsanız yardımcı olabiliriz.

Ekran Görüntüsü & Video :
[Resim: 5d35876f21a5f_resim1.png]
Komutlar : 
/market
E Tuşu
amx_cvar Dogunca_Bicak_Gelsin 1/0

Rar Şifresi Ve Dowland :
Rar Şifresi : 
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

.zip SexMod-2019.zip (Dosya Boyutu: 990.08 KB | İndirme Sayısı: 48)

Tam bir işsizlik örneği

Tesekkurler

Teşekkürler Gülücük

Eyw lazımdı Gülmekten ÖlüyorumGülmekten Ölüyorum

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Tesekkurler

Eline sağlık Gülmekten Ölüyorum

Union CSGO Mode
Üfff başarılı. ( Isl*ndım)

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da