Arkadaslar Serverimdeki Pulginler serverimizdeki Guvendigimiiz kardesimiz yuzunden saldırı yedi Diger Pulgincilerimizde Hepsi okul okuyor derseleri felan var acil jailbreak Pulginci yapan adam lazım ts3 adresim 185.171.1.124 Cs adresim CS105.csduragi.com
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
inşallah bulursun
Boş ol , boş ol , boş ol.
İnsallah hocam
https://forum.webdiyo.com/konu-yeni-serv...18888.html
burdan kendin kurabilirsin eklentilerini kendi işini kendin yap derim başkasına güvenme
burdan kendin kurabilirsin eklentilerini kendi işini kendin yap derim başkasına güvenme
Hocam Ben pek fazla anlamıyorum aksakklı kardeısm anlasaydım inan ben yapardım
Doğrusu Plugin dir.
Modunuz neyse hazır modlar bölümünde her mod için toplanmış eklentiler var. İçerisindeki reklam kısmını değiştirip yüklemesi çok zor olmaması gerek.
Modunuz neyse hazır modlar bölümünde her mod için toplanmış eklentiler var. İçerisindeki reklam kısmını değiştirip yüklemesi çok zor olmaması gerek.
Son Düzenleme: 12-02-2019, Saat: 20:58, Düzenleyen: Exx Bey.
Respect kardesim beni anlamıyorsun sen diyorumki anlasaydım yapardım bir kac kere ugrastım fakat yapamadım jbmenu ve ct menu anlamıyorum pek fazla
Anlasaydım diye bir olay yok isteyince her şey oluyor kafada bitirirsen senin için hep Anlasaydım olur. Konu tartışma yeri olmadığı için eklenti isteğe yazmışsınız madem bölüm yetkilileri ilgilenicektir sizinle.
Uğraşmıcaksan insanlar birisi için uğraşmazki
Yav Bilader Anlamıyorum işte da ne diyorsun sen hala zorlamı yaptırıcan kardeısm ben sadece csduragi pulginden anlayan birsiini arıyorum sen hala ne konusuyorsun bilader ?
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) | naspeca75 | 1 | 358 |
18-09-2020, Saat: 15:33 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Serverım İcin | isabey67 | 1 | 352 |
18-09-2020, Saat: 13:08 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | PRO PUBLİC SERVERIM İCİN BANNER | isabey67 | 1 | 355 |
18-09-2020, Saat: 13:07 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Bedava Vds-Vps Sunucu [Güncel] Saldırı Çıkışı Açık | kaancilek71 | 16 | 791 |
27-08-2019, Saat: 18:34 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | saldırı vds | MAFYA* | 1 | 497 |
05-07-2019, Saat: 20:13 Son Yorum: Smash |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi