Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Serverim de Hata?

Konu

Arkadaşlar ben 95.173.173.132 Sahibiyim.Sunucum da ise zombie escape modu kurulu.Mod tamamen zp 5.0.7 üzerine kurulmuştur.Sunucum 20-23 Arası olunca veya daha üstü 2 dk olmadan server sebebsiz bir şekilde çökme yaşıyor. OYT'ye bildirdim sağ olsunlar sunucumu takibe aldılar fakat gene bir hata olmadığını sebebsiz çöktüğünü söylediler. Acaba Böyle başka sorun yaşayan var mıdır ? Modda sıkıntı vs. yoktur. Temel oyun modundan kod vs. değiştirilmemiştir. Sadece 1 veya 2 kod eklenmiştir. Acaba OYT 60'a Yakın veya daha fazla eklentiyi çalıştıramayacak kadar güçsüz mü ? Yani tek ben yaşıyorum. Serveri dün sıfırladım ve gece modu kurdum. Sıfırlamadan önce zp 4.3 kurulu idi fakat ondada fazla bir kod değiştirmedim.

- Naber müdür
Kısa kodlu pluginleri hatasız bir şekilde birleştirip deneyin . eğer çökmezse dediğiniz 60 dan fazla plugin olunca çökme sorunu doğrulanabilir .

Union CSGO Mode
Son Düzenleme: 06-07-2019, Saat: 18:20, Düzenleyen: XaRex.
Dediğim gibi sıfırlamadan önce de zp 4.3 vardı o tek plugin için de idi. Ve gene çöküyordu. server 26 kişilik acaba onla alakalı olabilir mi? Yani 32 kişilik daha iyi olmasın? Böyle bir şey yazmıyor ama.

Buldum tabi doğrumu bilmemem. Şu ip'de 95.173.174.19 En az 30 yakın veya daha fazla eklenti bulunmakta. Ben sunucumu sıfırlamadan önce de zp 4.3 fix5a Versiyonunu kullandım. Sadece 1 kaç komut ekledim. Ama olay koddan vs. ibaret değil. Olay serverin kişi sayısına göre. Verdiğim ip de ki kişi sayısı 32 kendi sunucum da ki kişi sayısı 26. Bunun yüzünden çöktüğünü düşünüyorum. Serhat Abi bir fark yok dedi fakat ekstra eklentiler de bir sıkıntı da bulunmuyor ki. acaba 173 ler 174 farklı mı ?

- Naber müdür

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Serverda Hata Veriyor efer12 3 345 05-08-2019, Saat: 00:10
Son Yorum: PawNod'
Hata aliyorum server çöküyor ` White* 0 309 05-07-2019, Saat: 21:18
Son Yorum: ` White*
JBMenu Hata ademakcan1 0 339 24-02-2019, Saat: 14:18
Son Yorum: ademakcan1