Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Server Alıcak Arkadaşların Dikkatine ( önemli )

Konu

Son Düzenleme: 10-12-2019, Saat: 13:37, Düzenleyen: GAWISCANSE.
Oyt Sunucumdakı serverımdan ortak anlasma nedenıyle csduragı adlı fırmaya gecmıstım fakat bılgınız olsun csduragı kadar nalet bir firma yoktur emın olun dademınde sunucumu kapattılar sebebı nedır bılıyonuz mu ? .. Sunucu ıcınde ts3 paylasımı yapmıstık kendı tsmızın ortak 2 serverın tssı ve tsden adam cekme nıyetındeymişiz.. ve bana resımlerde gosterılen  sebep nedır bılıyonuz mu oyundan ts3 e adam cagırmışın ts3 e gırıncede baska platforma oyunyonetıcısıne adam cekıyormusuz dusunebılıyonuzmu ... adamlara soruyorum log lara bakıcam dıye bana kendı clan oyuncumu cekıyorum dıye ts farkı dıye kapatıyor düşünün siz siz olun bir daha " CSDURAGI " Adlı firma ile alışveriş bile yapmayın oyunyonetıcısınden alıyorsanız herşeyınızı alınız CSDURAGINDAN hiç birşey almayın oyt den alınız...

Pretty Womans in your city
Benim tavsiyem OyunYöneticisi dışı hiç bir sunucudan cs 1.6 serveri almayın. Kendi görüşüm bu.
Sana da geçmiş olsun dostum hayırlısı olsun. Kafaya takma Gülücük @GAWISCANSE

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
Beni şaşırtmadı, parayı alıyorlar ve gerisi allaha emanet gidiyor.
Serveri satın aldın mı adamlara söylemiyorsun bile : "Sen bu ts3lerden alamazsın, alırsanda reklamını yapma" veya başka bir şey demiyorlar.

Geçmiş olsun, en büyük hatan başka host tercih etmen idi.

Geçmiş olsun. Daha önceden de yaşanmıştı bu tarz bir şey. Haklısın gireceksen Oyt dışı kullanmayacaksın bu işlerde..

Fade Artz
Keyfi Tasarımcı
Hiçbir şart altında istek çözmüyorum.
Uyarmıştım geri gelmen daha iyi bilgileri olmayan bir topluluktan erkenden çıkman en iyisi olmuş

OyunYöneticisine dönmen daha iyi doluluk oranı artmaya başladı zaten. Bilirsin ki cahil bir toplulukla kimse uğraşmak istemez..

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bedava Server Çekilişi Acbloveen 1 180 08-12-2020, Saat: 21:26
Son Yorum: BKBekoTV_8
CS 1.6 SERVER ymenymen 0 161 20-10-2020, Saat: 21:46
Son Yorum: ymenymen
ALFADEWİL ZOMBİE BİOHAZARD SERVER lives1234 0 224 27-04-2020, Saat: 14:09
Son Yorum: lives1234