Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Selülozik tiner üretim merkezi

Konu

Selülozik tiner üretim merkezi

Selülozik tiner üretim tesisimizi 2016 yılında Türk sermayesi ile kurduk. 4 yıllık süreçte binlerce firmanın Petro-kimya ihtiyaçlarınıza hızlı ve ekonomik çözümler ürettik. Gerek yurt içi gerekse yurt dışı birçok firmamın ihtiyaç duyduğu kimyasal ürünleri uygun fiyata kolay ödeme seçenekleri ile temin ettik. 2020 yılında başlayan virüs salgınından sonra dezenfektan üretimine başladık. Kaliteli ürünleri uygun fiyata müşterilerimizle buluşturan firmamız ülke ekonomisine büyük katkılar sundu. Firmamızın ürün ve hizmetlerine Petrakim.com.tr internet kanalımızı kullanabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek, ihtiyacınız olan kimyasal ürünleri temin etmek için aşağıdaki iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz.

Adres: Göztepe Mah. İnönü Cad. Başkule Plaza No: 122 Kat: 4 No: 45 Bağcılar İstanbul
Telefon numarası: 90 212 438 43 42
Fax numarası: 90 212 438 43 43

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Güzellik Merkezi Randevu Sistemi Tavsiyesi seohaberleri 0 18 Dün, Saat: 01:32
Son Yorum: seohaberleri
Gebze Duyu Bütünleme ve Floortime Terapisi Merkezi seohaberleri 0 20 18-05-2025, Saat: 18:47
Hatay Kolonoskopi Merkezi seohaberleri 0 22 15-05-2025, Saat: 17:46
Güzellik Merkezi Programı Önerisi seohaberleri 0 32 24-04-2025, Saat: 22:01
Promax Beton Santralleri ile Güvenli, Verimli ve Yenilikçi Üretim Çözümleri Kenan06 0 34 12-04-2025, Saat: 13:40
Son Yorum: Kenan06

Task