Beyler Banner Begendim Ama Sag VEya Sol Üste Yapanın İsmi Yazıyo Onu Nasıl Silcez Veya Degistircez
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Dostum madem beğendiysen adam o kadar uğraşmış emek vermiş bi zahmet emeğinin karşılığı olarak kalsın orda .
Eğer ücretli alıyorsun başka . Ücretli aldığın kişi zaten onu ordan kaldırır . Ama zaten ücretsiz hizmet alıyorsun hoşnut kalıyorsun , sana bu hoşnutu veren kişiye senin de bi emeğin olsun demi ?
Eğer ücretli alıyorsun başka . Ücretli aldığın kişi zaten onu ordan kaldırır . Ama zaten ücretsiz hizmet alıyorsun hoşnut kalıyorsun , sana bu hoşnutu veren kişiye senin de bi emeğin olsun demi ?
REİS GORUNTUYU BOZUYO BEN KENDİ ADIMA YAPMICAM CS 1.6 SERVERIN ISMINI KOYCAM ORAYA
Başka banner seçmeye ne dersin ?
Ve o kaldırılmaz arkadaşımız emeğinin karşılığı olarak onu katman(layer) olarak değil direk fotoğrafın içine koymuş haklı olarak . Seçiciyle oradaki rengi seçip üstünü boyarsın ama görüntü bozulur . Onun dışında kaldıramazsın , tabi aynısını kendin yapamıyorsan (:
Ve o kaldırılmaz arkadaşımız emeğinin karşılığı olarak onu katman(layer) olarak değil direk fotoğrafın içine koymuş haklı olarak . Seçiciyle oradaki rengi seçip üstünü boyarsın ama görüntü bozulur . Onun dışında kaldıramazsın , tabi aynısını kendin yapamıyorsan (:
EYW REİS
HOCAM HALLETİM SAOLASIN
![<3 <3](https://forum.webdiyo.com/images/wd_ozel_semboller/galp_galp.png)
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi