Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Script istedim [ Mağdurum ]

Konu

@mehmet [YMw] valla bravo helal olsun. Ben orada anlaşmayı Ahmet'le yapıyorum. Şimdi bana başka kişiye yönlendiriyor. Bir de yine ben iletişim kurup ben halledecem. Konuyu akışına bırakıyorum. Ben şu saatten sonra yazmam.

@NexuS. O mesajı yazan benim Ahmetcan değil. Ahmetcan zonguldakta şuan ve önceki mesajlarım da bende ulaşamadığımı belirtmiştim. Bu kadar uzatmaktansa ekle beni facebooktan. Scripti yapıp teslim edeyim.

‘’Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.’’

@NexuS.
Anlaşmayı Ahmetle Yapıyosun Parayı Ahmete Veriyosun Sonucuna Bak İstediğin Yapılıyormu yapılıyor Eğerki Teslim Edilmez İse Gerekeni Yaparız

@mehmet [YMw]

Ben mi anlatamıyorum? Ahmetcan ile anlaşma yaptığı doğru. Ancak onun ve benim elimden bir şey gelmiyor.
Acilen zonguldak'a gitmesi gerekti. Bu sebeple doğru düzgün kimseye mesaj atamadı.
Bende Sayın @NexuS. adlı arkadaşa diyorum ki attığım facebook linki üzerinden benle iletişime geçsin
ben yazıp vereyim scriptini. Fakat o ısrar etmiyor. Bu durumda benim yapacağım bir şey kalmıyor.

@NexuS. adlı arkadaşla görüşülüp konu tatlıya bağlanmıştır.

Konu kilitlenebilir. @ MawiLarq @mehmet [YMw]

Konu "Çözülmüş Yardımlara" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Merhaba hiperbilidim script hakkinda Dark06149 9 625 14-04-2019, Saat: 22:53
Son Yorum: muh4mmed
Çözüldü   | SinusBot Script Lazım ?? NuriBabaHD31 1 658 24-03-2018, Saat: 18:58
Son Yorum: ` ripeNess

Task