Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

ScreamDesignn # BANNER

Konu

Son Düzenleme: 13-04-2019, Saat: 05:16, Düzenleyen: SkullHD.
Tasarım Yapımcısı : ScreamDesignn
Tasarım İsmi : New Banner #1
Tasarım Sürüm : V1
Kullanım Alanları & Önemli Bilgileri : 
Bu Tasarım Jail Serverlerninin TeamSpeak 3 Adresleri İçin Uygundur.

Tasarım Görüntüsü :

[Resim: 4jPGQ0.gif]

Rar Şifresi & Download :
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

http://www.mediafire.com/file/c1fugl03i4...R.rar/file

FACEBOOK SAYFAM : ScreamDesignn

"Yα Tαrιн Yαzαcαĸѕıɴ   Yαdα Tαrιн Olαcαĸѕıɴ..!"
Lütfen birdahaki konunuzun dosyasını mevcut ek bölümünde paylaşısınız , konu açık kalacak güncellemesini yapıcam .

(18-01-2019, Saat: 22:09)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen birdahaki konunuzun dosyasını mevcut ek bölümünde paylaşısınız , konu açık kalacak güncellemesini yapıcam .
Dosya boyutu 2.3 mb olduğundan kabul etmedi neden kabul etmedi bende anlamadım yoksa bende eklenti ekle bölümünden ekleyecektim.

Eline sağlık, arkaplanın üstündeki ışık sağ tarafta bitişi gözüküyor şimdi sürekli gözüm ona çarpıyor Gülmekten Ölüyorum muhtemelen bunu okuyanlarda her baktığında orayı görücektir.

Instagram; zeze.stained
Facebook; Stained
Youtube; Stained
Steam; Zeze;Stained.
(19-01-2019, Saat: 01:42)Zeze.Stained Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık, arkaplanın üstündeki ışık sağ tarafta bitişi gözüküyor şimdi sürekli gözüm ona çarpıyor Gülmekten Ölüyorum muhtemelen bunu okuyanlarda her baktığında orayı görücektir.
Eyvallah. Sağ taraftaki ışığı bende yeni farkettim banneri kullanmak isteyenler minik bir oynama yaparak düzeltirler Gülmekten Ölüyorum

teşekkürler.

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
Eline sağlık, arkaplanın üstündeki ışık sağ tarafta bitişi gözüküyor şimdi sürekli gözüm ona çarpıyor Gülmekten Ölüyorum muhtemelen bunu okuyanlarda her baktığında orayı görücektir.

(19-01-2019, Saat: 23:36)nicatrip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık, arkaplanın üstündeki ışık sağ tarafta bitişi gözüküyor şimdi sürekli gözüm ona çarpıyor Gülmekten Ölüyorum muhtemelen bunu okuyanlarda her baktığında orayı görücektir.
Eyvallah. Ben orayı görmemişim ama banneri kullanmak istiyenler ufak bir dokunuş ile düzeltebilirler zor birşey değil.

@ScreamDesiqn Bilmeyene zor ama Gülmekten Ölüyorum

(20-01-2019, Saat: 13:46)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ScreamDesiqn Bilmeyene zor ama Gülmekten Ölüyorum
Bilmeyen veya yapamayan varsa mesaj atsın hallederiz Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Burak Demirhan | Hareketli Banner #8 ( PSD , Yazı Fontu ) Demirhann 49 5,915 15-11-2024, Saat: 21:02
Son Yorum: manyaq33
Banner   | Zula Ts3 Banner V2 By infaz InfazDesigN 97 5,380 29-10-2024, Saat: 08:37
Son Yorum: ArenSunucum
Burak Demirhan | Banner Pack ( Ts3 , Oda İçi ) Demirhann 376 29,670 28-10-2024, Saat: 21:52
Son Yorum: yigitsq
UMUTREYİZ | Hareketli Banner #2 +PSD UMUTREYİZ 95 8,531 27-10-2024, Saat: 06:56
Son Yorum: slawkeke
"Blue" | Old Style Ts3 Banner [Psd] RuHSuZ 52 1,891 27-10-2024, Saat: 06:19
Son Yorum: slawkeke

Task