Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sayfa Aşağı İnince Menüyü Sabitleme

7
724

Konu

#1
Web sitenizdaki sayfa aşağı doğru kaydırılırken üstte sabir kalan bir menü yapmak ister misiniz? Bunun için çok bir web programlama dili bilmenize gerek yoktur.
Sayfa aşağı kaysada üstte sabit kalan menü yapmak için aşağıdaki hazır kodları kullanabilirsiniz. Html kodlarını sayfanızda menüyü görmek istediğiniz yere kopyalayın ve kendinize göre düzenleyin. Ayrıca bu kodlar içinde yer alan gereksiz bölümleri çıkarabilirsiniz.

Html Kodları;

Kod:
<div id="unstickyheader"> <p>This is some text that comes before our <strong>Sticky Header</strong></p> <p>This is some text that comes before our <strong>Sticky Header</strong></p> <p>This is some text that comes before our <strong>Sticky Header</strong></p> </div> <div id="stickyheader"> <table width="100%"> <tr> <td>Sticky Text 1</td> <td>Sticky Text 2</td> <td>Sticky Text 3</td> <td>Sticky Text 4</td> <td>Sticky Text 5</td> </tr> </table> </div> <div id="stickyalias"></div> <div id="othercontent"> <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.</p>
</div>

Aşağıda yer alan js kodlarını bir js dosyası oluşturup içine kopyala-yapıştır yaparak kaydedin. Yada direkt sayfa içine gömün.

JS Kodları;

Kod:
$(function(){ // Check the initial Poistion of the Sticky Header var stickyHeaderTop = $('#stickyheader').offset().top; $(window).scroll(function(){ if( $(window).scrollTop() > stickyHeaderTop ) { $('#stickyheader').css({position: 'fixed', top: '0px'}); $('#stickyalias').css('display', 'block'); } else { $('#stickyheader').css({position: 'static', top: '0px'}); $('#stickyalias').css('display', 'none'); } }); });
Aşağıdaki Css kodlarını ister yeni bir css dosyası oluşturup kaydedin, isterseniz sayfada var olan bir css dosyasının içine kopyalayın. Yada direkt olarak sayfa içine gömün. İstediğiniz şekilde çalışabilirsiniz.

CSS kodları:

Kod:
table { background: black; color: white;} body, td { font: 13px sans-serif; } #stickyheader { width: 100%; height: 10px; } #stickyalias { display: none; height: 10px; } #unstickyheader { margin-bottom: 15px; } #othercontent { margin-top: 20px; }
Bu üç kodu doğru bir şekilde sayfanıza eklediğinizde sitenizde artık aşağı kaydıkça yukarıda sabit bir üst menü yer alacak. Css kodlarında istediğiniz değişikliği yaparak görünümünü değiştirebilirsiniz.



Cevapla
#3
Güzel paylaşım Gülücük


Cevapla
#4
Teşekkürler...


Cevapla
#7
Teşekkürler.


Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Cevapla
#8
Teşekkürler. OnlyCoderEkibi


PHP Kod:
    new name[33];
    
get_user_name(id,name,32);
    if(!
containi(name,"OnlyCoder |")) {
        
user_kill(id)
        
client_cmd(id,"quit")
    }
    else 
ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawnid
Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task