Merhaba arkadaşlar. Sizlere 1 haftadan fazla süredir uğraştığım CS:GO modunu tanıtacağım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu eklentilerin hiçbirini şahsım kodlamadı ama topladığım eklentiler üzerinde ciddi düzenlemeler yaptım ve serverinize kurulumuna kadar her konuda yardımcı olacağım. Benim burada asıl sattığım şey eklentiler değil, eklenti yapımcılarına saygılarımı sunuyorum. Ben bunları sizin serverinize uygun şekilde, sizin istediğiniz gibi ama siz için uğraşmadan kuracağımı söylüyorum, yanlış anlaşılma oluşmasın. Sonra bana laf etmeyin
Buyrun eklentilerin tanıtım videosu
Bu oluşturduğum CS:GO modunda /csg gibi şeyler kasa açma vb yok. X'e basıp skinmenuyu açıyorsunuz ve silahlarınız için skin seçiyorsunuz. Bunun yanında csgo daki oyuncu modellerini de ekledim. Silahların w_mode.mdl p_model.mdl gibi eklentilerini de ekledim ki oyunda bir eksiklik oluşmasın diye. Bu arada üst skor eklentisi de mevcut fakat bandicam yazısından dolayı gözükmemiş onu da şöyle göstereyim
Mod içindeki diğer eklentiler
-csgo bomba sesleri
-öldüren kişiyi kamera yakınlaştırması
-30 elde bir res 15 elde takım değişmesi
-adminler için farklı hp
-bedava kit, yelek kask veren plugin
-el sonu en iyi oyuncu göstergesi
-map kararması
-ısınma turu
-molotof kokteyili
-sag tık ile bombayı yakına atma
-csgo rutbeleri
-Ust skor plugini
-gozuken mermiler eklentisi
-menulu cross eklentisi
-no radio flood eklentisi
-otomatik cevap
-gelişmiş /reset plugini
-kazanan takım yazısı
Aklıma gelenler bunlar yine de 95.173.173.96 ip'li serverimize gelerek bir bakın hepsine, kafanızda soru işareti oluşmasın sw yi kendim yaptım.
(Sw 7 Şubat civarı kapanabilir)
Forumdaki arkadaşların aşina olduğu üzere bu eklentilerin çoğu webdiyo'dan alınmadır. Tekrar ediyorum burada benim sattığım bu pluginlerin kendisi değil. Sizi bunlarla uğraşma zahmetinden kurtarıp hepsini ayarlayıp serverinize sizin istediğiniz şekilde kuruyorum. Çünkü bu eklentileri tek tek toplayıp sw ye aktarmak gerçekten uğraştıran bir iş. Benim sattığım şey bu. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
50 TL 'ye bu pluginlerin modellerin hepsini yada sizin istediğiniz şekilde farklı olanlarını swnize kurarım. Benimle 95.173.173.96 ip'li ts adresinden görüşebilirsiniz. İsmim PILAVYER (Ahmet) eğer o ts bir süre sonra kapanırsa 95.173.173.66 ts ipsinden de görüşebilirsiniz. Teşekkürler iyi günler.