Sandboxie tanımı :Nedir sandboxie ne işe yarar
Sandboxie, Windows sisteminize kurduğunuz ya da denediğiniz programların iz bırakmadan silinmesi için üretilmiş bir yazılımdır. Program belirlediğiniz bir klasörü sanal registry ve sanal disk olarak kullanır. Bundan böyle sisteminize kurduğunuz ya da denediğiniz programlar sistemce okunur ama yazılamaz. Yazdığını sansa bile bunu sanal diske yazar. Bu sanal diskin kontrolü sizin elinizde olacağından istediğiniz gibi temizleyebilirsiniz. Böylece hem zarar veremez hem de kontrol sizin elinizde olur.
Kurmak istediğiniz programları SandBoxie ile yarattığınız sanal diske kurmanız, bilgisayarınızın yavaşlamasını önlemek için kullanabileceğiniz oldukça etkili bir yöntemdir. Sanal diske kurduğunuz programları kaldırdığınız zaman sisteminizde iz bırakmadan kaldırılacaklardır. Bu sayede sisteminizde herhangi bir yavaşlama olmayacak ve bilgisayarınızı ilk günkü performansında kullanabileceksiniz. Sandboxie'nin sizin için yarattığı sanal alan zararlı yazılımların bilgisayarınıza ulaşmasını da engeller. Bu alandaki dosya ve mailleriniz güven içinde olacaklar.
Sürekli program deneyen kullanıcılar için çok yararlı olan SandBoxie ile bilgisayarınızı optimize etmeye ihtiyaç duymayacaksınız. Zararlı her türlü yazılımdan sisteminizi uzak tutacak yazılım size pratiklik kazandıracak.
Aynen şöyle
Kurmak istediğiniz programları SandBoxie ile yarattığınız sanal diske kurmanız, bilgisayarınızın yavaşlamasını önlemek için kullanabileceğiniz oldukça etkili bir yöntemdir. Sanal diske kurduğunuz programları kaldırdığınız zaman sisteminizde iz bırakmadan kaldırılacaklardı
Programın Özellikleri:
Güvenli İnternet Gezintisi: İnternet tarayıcınızı kum havuzunda çalıştırır. Böylece tarayıcınız üzerinden innirdiğiniz yazılımlar da bu havuzun içinde kalır.
Gelişmiş Gizlilik: İnternette gezintiniz esnasında oluşan geçmiş kaydı, çerezler ve geçici internet dosyaları kum havuzunda tutulur ve diskinize yayılmaz.
Güvenli E-mail: E-maillerinize ekli olarak gelen kötü niyetli yazılımlar kum havuzu içinde saklanarak diskinize yayılması önlenir.
Sisteminiz Sağlam Kalır: Kuracağınız yazılımları tecrit edilmiş alanlarda hapseder ve dosyalarının diskinize yayılmasını önler. Böylece bilgisayarınızın zamanla
yavaşlamasını engeller ve sürekli temizlik yapmanıza gerek kalmaz.
İndirmek için -- http://www.sandboxie.com/SandboxieInstall.exe
Sandboxie İndir - Sanal Disk Oluşturma Programı - Tamindir
Ayrıca Türkçe dil desteğide bulunmaktadır.
Kurulumu:
Birinci adımil seçimini yapıp ok diyin.
ikinci adım:kullanıcı sözleşmesini Kabul Ediyorum seçeneğine tıklayıp sonraki aşamaya geçiyoruz.
Üçüncü adım: Kur seçeneğine tıklayıp sonraki aşamaya geçiyoruz.
Dördüncü adımevam seçeneğine tıklayıp sonraki aşamaya geçiyoruz.
Beşinci Adımevam seçeneğine tıklayıp sonraki aşamaya geçiyoruz.
Altıncı adım:Bitir seçeneğine tıklıyoruz.
Yedinci adım:karşımıza gelen penceredeki Close (Kapat) seçeneğine tıklayıp sonraki aşamaya geçiyoruz.
Sekizinci adım:Bu aşamada program kurulmuş ve bize bir adet Sandbox oluşturulmuş halde geliyor. Hemen yeni bir adet Sanbox oluşturuyoruz. üstteki Sandbox seçeneğine tıklayıp Yeni Sandbox Oluştur ve sonraki aşamaya geçiyoruz.
Sonraki adım ise kullanmak Hayırlı olsun.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mediafire Kullanımı , psd yüklemesi | MawiLarq | 12 | 1,018 |
23-04-2018, Saat: 12:37 Son Yorum: Emrullah* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi