Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Samp Banner

Konu

Son Düzenleme: 18-06-2019, Saat: 20:22, Düzenleyen: MuhammeDesiqn.
İstediğim çalışma: ( Banner )
İstediğim renkler: ( Farketmez. )
Özel Olarak: ( Normal bir tasarım. )
Benzer Çalışma: ( http://prntscr.com/o3g986 )
Eklemek Istedikleriniz: ( Şef yukarıdaki fotoğraf varya, onun gibi güzel bir gta arka planı yapıp, üstüne 3 tane gta karakteri konulacak, 2 erkek 1 kadın gta karakteri konulacak, aynı üstteki resim gibi yarım vessikalık gibi olursa iyi olur, grafik yapan arkadaşlar gta karakterlerinin büyük fotoğraflarını bulup öyle kesip vessikalık  gibi yapıyorlar, Bir Erkek karakter ortaya, mafaya lideri, sol tarafına bir kadın karakter, hemen sağ tarafınada bir erkek karakter. ortadaki erkek mafya lideri olacak, yanındaki bayan ve diğer erkek yardımcıları olacak, mafya lideri erkek ortada duracak ve üstünde Martin Harrison yazılacak, kadın karakterin üstünde Angelina Harrison yazacak,  ve sağ tarafdaki yardımcı erkek karakterin üstündede Joaquin Harrison yazacak, Erkek karakterler, gömlek ve ceketli olursa iyi olur, mafia gibi. Şef çok teşekkür ederim şimdiden, anlamadığın yer varsa anlatayım hemen, biraz karışık oldu gibi. Karakterlerin üstünde yazacak isim boyutları büyük olmasın, okunsun yeter.)
Resim Boyutu: ( Forum'da bir tanıtım konusu açılacak, tamamen kaplasın yeter. )
Yazılacak Yazı: (Yapılan resmin üstüne ortadaki erkek karakterin üstünde Martin Harrison, sol yanındaki kadın karakterin üstünde Angelina harrison, sağ yanındaki erkek karakterin üstünede Joaquin Harrison yazılacak.)

Konu başlığındaki "(çok acil )" Yazısını kaldırınız Kaldırmaz iseniz %10 ceza puanı vereceğim.

Şef nasıl kaldıracağım, söylermisin.

Düzenlendi

Normal Gta Sa Karekteri mi Yada Herhangi Başka Gta Serisi Karekterimi Yoksa Özel Çizim Karekteri mi ?

Steam Yutup | Rep
Normal efendim, gtasa normal karakter

@ SkullHD Bildiğimiz normal gta sa karakteri efendim.

@AffetMevlam İlginicem Biraz İşim O Zamana Kadar Hocam Siz Atarmısınız Karekterleri Daha Beğenmeniz Açısından ?

Steam Yutup | Rep
Şef sen nereden bakıyorsan atarmısın o karakterli, inan bulamadım konuyu açarken atacaktım çok aradım. küçük çıkıyor hep

@ SkullHD kafana göre güzel bişe yaparsın şef, bekliyorum sana zahmet.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 611 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 475 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,442 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 577 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner ConConAmcA 3 549 04-12-2019, Saat: 22:57
Son Yorum: By.KinG

Task