samia metin2 diye bişey var oynayanlar bilir zati oynayan varsa alta nicklerini bıraksın beraber oynayalım
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Ne Tür Emek mi
Emekmi ortamı ben de başlarım krdşm
Forward Gaming
Em!Rate Gaming
-RexoS- Gaming
Fb.com/Official.Emirate
Uzun bir aradan, kişisel yenilenmeden sonra devam, çok yakında Youtube Kanalım - Ekibim ile geri dönüyorum
@ozzgura - - 06.01.20
Em!Rate Gaming
-RexoS- Gaming
Fb.com/Official.Emirate
Uzun bir aradan, kişisel yenilenmeden sonra devam, çok yakında Youtube Kanalım - Ekibim ile geri dönüyorum
@ozzgura - - 06.01.20
@mazor55
1 Gb Full Client Diyor Patch Olsa İndiricektim Süper Arkadaşlar Tavsiye Ederim www.samia.red
1 Gb Full Client Diyor Patch Olsa İndiricektim Süper Arkadaşlar Tavsiye Ederim www.samia.red
Son Düzenleme: 17-08-2017, Saat: 03:57, Düzenleyen: mazor55.
beyler benden size tavsiye başlamayın oyun güzel fakat aşırı bağımlı yapıyor bende zaten metin2 bağımlılığı var bi başladımmı bidaha zor bırakıyorum bu samia metin2ye başlayacak olursa bi kaç item var bende onları veririm tec felan kasılmalık itemler pmden yada buradan yazarsınız itemleri veririm
server emek ilk başlarda kasmayı kolay 100den sorası zorlaşıyor max 200 level saltanat metin2 tarzı bişey polonyalılar var türkler var karışık değişik maplar var güzel server efsun tutturması zor biraz yada şans bilemiyorum
server emek ilk başlarda kasmayı kolay 100den sorası zorlaşıyor max 200 level saltanat metin2 tarzı bişey polonyalılar var türkler var karışık değişik maplar var güzel server efsun tutturması zor biraz yada şans bilemiyorum
İlginç , okudum ama .d
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
TR ' De ILK Metin2 Mode Tanıtımı | MawiLarq | 50 | 5,326 |
18-10-2020, Saat: 18:51 Son Yorum: fw2YT |
|
Metin Taşı CS 1.6 | Metin2 Mod | MawiLarq | 5 | 917 |
14-09-2020, Saat: 14:40 Son Yorum: TekGolge |
|
Jahrein Metin2 Oynuyor | MawiLarq | 1 | 342 |
11-09-2018, Saat: 04:44 Son Yorum: Emrullah* |
|
League of Legends veya Left 4 Dead 2 oynayan arkadaşlara Duyurulur ! | Grinin 34 Tonu | 5 | 517 |
29-05-2018, Saat: 01:14 Son Yorum: Grinin 34 Tonu |
|
Metin2 Bölümleri | MawiLarq | 6 | 974 |
23-04-2018, Saat: 12:29 Son Yorum: Emrullah* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi