Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Saldırı algılayıcılı yüksek ping kickleyici

Konu

Son Düzenleme: 12-06-2017, Saat: 22:57, Düzenleyen: TunnS[C].
Eklenti İsmi : Saldırı algılayıcılı yüksek ping kickleyici
Yapımcısı : CSmiLeFaCe
Sürüm : 1.0 ve 2.0
Açıklama : 
Malumunuz, şu sıralar saldırılar bol, en azından serverdaki oyuncuyu kaybetmemek adına kendi geliştirdiğim bir yüksek ping kickleyici eklentisi. Saldırılar engellenemez, önlem alınır sadece. Önlemler alındıkça saldıranlar saldırı şekillerini, türlerini değiştirirler. Başarı tesadüf değildir, başaramayanlar taşlıyor bu yüzden.
Bu eklenti normal bildiğimiz OLO ve shadow tarafından geliştirilen High Ping Kicker eklentisi. Eklentiye eklediğim özellik saldırı algılama ve saldırı geldiğinde kendini otomatik olarak kapatma. Bu sayede oyuncuları saldırı bitene kadar elinizde tutabilirsiniz. Ekran görüntüleri benim kendi serverımdan, cs1.CSDuragi.NET . Saldırıya denk geldik, bol bol SS topladım, birazda kafa yapımız gereği geyiğe vurduk. Saldırı geldiğinde başta 2 kişi yüksek pingden kicklendi, ondan sonra eklenti kendini otomatik olarak kapattı.
Eklenti, hem serverımda yüksek ping kickleyicisi olsun, hemde saldırı geldiğinde yüksek ping kickleyicisi otomatik kendini kapatsın diyenler içindir.

Çalışma mantığı :
6 oyuncunun pingi aynı anda sınırı aşar ise eklenti harita değiştirilene kadar kendisini kapatır.

Ekran Görüntüsü :
[Resim: 0lyZ9o.jpg]

[Resim: Jq3Gmj.jpg]
[Resim: OVElmP.jpg]
[Resim: zanD99.jpg]
[Resim: yNVDg7.jpg]
[Resim: 6rm1d3.jpg]
[Resim: 3vAVQr.jpg]
[Resim: R1Qv2a.jpg]
[Resim: 0lyZOV.jpg]

Saldıranlar Temsili;
[Resim: OVElQ3.jpg]

PLUGİN ALINTIDIR

.sma MR-YuksekPing2.sma (Dosya Boyutu: 4.32 KB | İndirme Sayısı: 30)
Son Düzenleme: 12-06-2017, Saat: 22:58, Düzenleyen: TunnS[C].
Konuda başka siteye ait bilgiler vardır.Düzenleyip onayladım.

Teşekkürler

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Teşekkürler

Teşekkürler Güzel Paylaşım.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Teşekkürler Güzel Paylaşım.

her yerde arıyordum buldum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yetkiver Gelişmiş (Saldırı Yemeye SON) (Consoldan Yetkiver) MawiLarq 203 13,830 09-03-2020, Saat: 18:23
Son Yorum: sozsenettir

Task