Arkadaşlar kullandığım saklambaç modunda saklanan takım ve ebeleyen bir kişi vardır. Ebe, el başında rastgele seçilir. Daha sonra saklanacak takım için bir süre verilir. Bu sırada ebenin ekranı siyaha bürünür ve bir şey göremez. Süre sonunda saklanan takım yerinde takılı kalır ve yerini artık değiştiremez ama zıplayabiliyor bu neden böyle anlayamadım. Ebe birini bördüğünde e tuşuna basarak gördüğünü öldürebiliyor bu böyle tekrar eder, modu kısaca bu şekilde anlatmak istedim. Modun yapımcısı ben değilim. Sizden ise ricam birkaç ufak değişiklikler yapmanız.
1- Bu moda en iyi gömme(bury) komutu gider. Bence böyle bir mod için bu oyun içinde bu muhakkak olmalı. Moddaki yerinde takılmayı kaldırıp mı eklersiniz yoksa ek olarak mı eklersiniz size kalmış . Yapabiliyorsanız süre bittiğinde saklanan takım sadece gömülsün yeter diğerine zaten gerek kalmaz onu kaldırabilirsiniz.
2- Seçilen ebeye Glow verilmesi oyuna renk katar. Yapabilen yapsın bunu da. Sadece ebe.
3- Saklanacak takımın ayak seslerinin kesilmesi de olsa fena olmaz aslında. Bazı maplarda ebeye yakın yere saklanmak istendiğinde ayak sesi duyulmasın diye.
4- Bir de ebe seçildiğinde ekranı kararıyor göremiyor ama hareket edebiliyor. Saklanma süresi boyunca ebenin hareket etmesi engellense o da iyi olur.
-> En önemlisi 1. madde ama diğer isteklerde yapabildiğiniz yere kadar yapın. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
- SMA'yı paylaştım aşşağıda.
Son Düzenleme: 30-08-2020, Saat: 10:33, Düzenleyen: knaoz1903.