Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sakın İndirmeyin

Konu

merhabalar bugun  çok ciddi bir konu hakkında konusucam çok büyük bir tehlike var bilişim sucları yönünden bundan yaklasık 1 hafta önce facebook da bir haber görmüştüm çok yaygın kullanılan bir programın içine virüs atmış program sahipleri ve bilgisayarı direk içine ediyor tabi ben çok takmadım kafaya ama düngece olanlar inanılmazdı bu program genellikle editörlerin ve coder lerin kullandıgı bir program smatich (yazılını tam bilmiyorum) bu programı indirdim v en düşük oyun olabilecek minecraft da denedim ve birgisayar aniden dondu kaldı tek tuş ile ardından bilgisayarın fan yerinden kıvılcımlar çıkmaya başladı ve kendini kapattı bilgisayarımda 2 adet ekran kartı vardı korktum ve direk pc nin içini açıp ekran kartlarını kontrol ettim ama birde ne göreyim işlemci ve ram yuvaları sim siyah ardıdan pc kendi kendine açıldı ve pc den özelliklere geldigimde acı manzara  ile karşılaştım normalde pcm

8gbram+4gb ram idi fakat 8gbram malesef yanmıs 4gb de görmüyordu işlemcide aynı durumdaydı 

[Resim: QAJW9G.png]

siz siz olun bu programı indirmeyin (kendi sitesinden de)

Geçmş olsun kardeşm

İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sakın bu konuya girme Emre Özdemir 0 458 28-10-2018, Saat: 21:20
Son Yorum: Emre Özdemir

Task