Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Sahur'a Ne Kadar Kaldı Göstergecisi

Konu

Son Düzenleme: 19-05-2019, Saat: 03:01, Düzenleyen: SkullHD.
Merhaba WebDiyo Saygı Değer Yöneticileri Forumda Oruç Tutan Kişiler İçin Sahur Göstergeci Olabilir mi Sizce ? Kapatıp Geri Açma Gibi Birşey Olursa Kimse İçin Sorun Olmaz 
[Resim: 5ce09a7cd62a0_adsiz.png]

[Resim: 5ce09c8160101_1.png]

[Resim: 5ce09c8247537_2.png]

[Resim: 5ce09c842e3e3_adsiz.png]

Steam Yutup | Rep
++++++

Yanımda Duramayan Herkes Karşıma Geçsin!...  Çekilin Önümden , Coolum
@ SkullHD @ReisBack yapılabilir güzel fikir fakat nasıl olsun yani kendiniz şehrinizi seçip mi yoksa ben sizin şehrinizi bulup otomatik mi getiriyim böyle olursa da vpn kullanıyorsan sıkıntı olabilir nereye getirilmesi daha güzel olabilir hep header da üstte seni mi takip etsin yoksa kıyıda köşede fikir güzel detay lzm

Sağ tarafa ip lokasyona göre olabilir.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(19-05-2019, Saat: 16:48)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ SkullHD @ReisBack yapılabilir güzel fikir fakat nasıl olsun yani kendiniz şehrinizi seçip mi yoksa ben sizin şehrinizi bulup otomatik mi getiriyim böyle olursa da vpn kullanıyorsan sıkıntı olabilir nereye getirilmesi daha güzel olabilir hep header da üstte seni mi takip etsin yoksa kıyıda köşede fikir güzel detay lzm
@` bRae 81 ilin Sırasıyla Gösterilmesi Olabilir mi Sizce ?

Steam Yutup | Rep
@ SkullHD olabilir de size 1 il yararlı olacak diğer 80 i gösterip de sayfayı kastıramayız.

Ip lokasyonu çeksin adamın.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
@"qRunt." benim dediğim mantık o fakat vpn açınca iş değişir.

Bu fikir için geç kalındı bunu seneye düşünmek daha mantıklı olacaktır

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task