biliyorum sizleri de yoruyorum ama sistemsel olarak eklenmesi gereken bir durum olduğu için sizleri meşgul edecem
bir önceki eklenti gibi detaylı anlatmaya çalışacağım sürekli geri dönüş yapmayın yorulmayın diye
- Rütbe ve Level sistemini açtık. bu sistem bize daha fazla player getirdi ve biz de bu sistemin üzerine düştük. sizden rica ettiğim eklentiyi şöyle açıklayım
- her oyuncunun rütbesi var buna bağlı olarak da hp si ama herkes kendi levelini kendi görüyor ve oyuncular arası rant çekişmesi olmuyor.
- bizde top15 sistemi gibi top15time sistemi gibi bir eklenti istiyoruz sizden oyuncu /top15level yazınca en yüksek 15 kişiyi görsün. bizde bu sıralamada birinciye adminlik
hediye edeceğiz ödül olarak.
- ama şöyle bir sıkıntı olacak aynı levele sahip oyuncular ard arda gelecek ve birincilik ummalı bir durum alacak. top15 deki gibi oyuncu komut kullanınca gelen ekranda şöyle bir tablo gelirse eğer kimsenin itiraz hakkı bulunmaz.
1. sıradaki A oyuncusu = LVL 27 = mevcut EXP %70 = toplam kill 3500
tablonun son sütununda toplam kill isteme nedenim oyuncu sürekli adminleri rahatsız etmesin. işte kaç kişi öldürmem gerekiyor kaç güne 1. olurum gibi soruları ortadan kaldıralım ve tablo net olsun
şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Kullandığın rütbe level eklentisini eke koyar mısın ?
Son Düzenleme: 23-07-2019, Saat: 21:29, Düzenleyen: vagnessi.
(23-07-2019, Saat: 21:01)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullandığın rütbe level eklentisini eke koyar mısın ?oyun yöneticisinin kendi panel sistemindeki eklentiyi kullanıyorum ek eklentiden değil. eklenti bilgilerini panelden bulmaya çalışayım ama sanmıyorum bulacağımı
cstrike/addons/amxmodx/plugins/xpmod.amxx olarak görüyorum ama dosyaya erişemiyorum panelden
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | CSGO # Rulet Sistemi | EmreCann | 1 | 227 |
14-09-2020, Saat: 10:29 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | DESTROYER # RULET SİSTEMİ | EmreCann | 1 | 188 |
14-09-2020, Saat: 10:29 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | rütbe düzenleme | berk10 | 3 | 285 |
18-11-2019, Saat: 17:35 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | yetki sistemi | Qnur22 | 6 | 367 |