Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Respawn Plugini gibi birşey

Konu

@yusobas dediğimi yapın.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Son Düzenleme: 07-08-2017, Saat: 16:30, Düzenleyen: aLeX.
PHP Kod:
/* 
       .__                 
_____  |  |   ____ ___  ___
\__  \ |  | _/ __ \\  \/  /
 / __ \|  |_\  ___/ >    < 
(____  /____/\___  >__/\_ \
     \/          \/      \/
*/

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>

public plugin_init() {

register_plugin(

"None",

"v0.1",

"aLeX"

);

register_clcmd("+grab","gr");
}

public 
gr(id) {
    if( (
cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_SPECTATOR) || (cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_UNASSIGNED) )
        return 
PLUGIN_HANDLED;
    return 
PLUGIN_CONTINUE;

Bu plugini yükleyip plugins.ini en üstüne koyarsan sorunun çözülür. (Basebuilder mod plugins.ini üzerinden çalıştırılıyorsa)

Son Düzenleme: 07-08-2017, Saat: 17:03, Düzenleyen: yusobas.
@aLeX Kardeşim yükledım sorun devam etmekde oyuna gırdıgımde 3 4 sanıye dogmadan önce bind v +grab yazdıgımda tası alıp oynuyabılıyorum kısaca sorun aynı devam etmekde fakat soyle bırsey olsa sorun cozulur sanıyorum sveye gırdıgımız an direk anında doğarsa alamazlar gıbı gelıyor bana ? sveye giri girmez doğmamız gerek gıbı geldı

@aLeX sen bırde plugınde specde demısın bu adamlar hem spec hemde zombıdeyken (Tdeyken yani ) Oynatabılıyorlar fakat ben specdekını denenemedım ama ?

@NeverGaming Ailesi Basebuilder Zombie

Server İP: 46.20.15.111

Yetkili Slotluk Bedavadir.! :heart:

Bu bug spec ile alakası pek yok normal ct de bile taşı tutup t ye atıldıgında taş kalabiliyor oyuncuda.Oluşturulması gereken algoritmanız zombie nin gerekli yetki dışındaki kişiler harici taş tutmamasını ayarlamaktır .

PHP Kod:
/* 
       .__                 
_____  |  |   ____ ___  ___
\__  \ |  | _/ __ \\  \/  /
 / __ \|  |_\  ___/ >    < 
(____  /____/\___  >__/\_ \
     \/          \/      \/
*/

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>

public plugin_init() {

register_plugin(

"None",

"v0.1",

"aLeX"

);

register_clcmd("+grab","gr");
}

public 
gr(id) {
    if( (
cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_SPECTATOR) || (cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_UNASSIGNED) )
        return 
PLUGIN_HANDLED_MAIN;

return 
PLUGIN_CONTINUE;

PHP Kod:
JailBreak Robot Savaşları [%70]
Daha Akıllı Koruma Köpek  [%95
[Resim: https://i.hizliresim.com/PrL49O.jpg]
Konu Kilitlenip çöpe taşındı

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Birşey sorucam! Efe Kagan YILDIRIM 1 232 18-09-2020, Saat: 02:59
Son Yorum: TheFlash
Silinmiş Konu   | CT HASAR GÖRDÜ PLUGİNİ #enesfındık Enes Fındık 1 218 14-09-2020, Saat: 10:32
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Dust2 Texture Fixed Plugini soldier.arda 12 1,296 14-09-2020, Saat: 10:18
Silinmiş Konu   | Art arda bomba alamama plugini exortek 2 400 03-03-2020, Saat: 14:59
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | En Çok Aranan Enfeksiyon Plugini [Ze/Zp/Bio] Furkangs1905 2 465 07-01-2020, Saat: 12:25

Task