Merhabalar bu rekabetçi modunu kullandım fakat şöyle birşey var mesela takımlar değişince ct'lerde glock - t'lerde usp m4a1 vs. gibi silahlar kalıyor kısacası buga giriyor bunu düzeltilmesini rica ediyorum ve 2. bugda spec botları otomatik olarak buga giriyor havada asılı bir şekilde kalıyor düzeltilirse çok çok çok sevinirim yapacak arkadaş(lar)'a şimdiden kolay gelsin teşekkür ederim
https://forum.webdiyo.com/konu-cs-16-da-...-7672.html
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
havada silah kalması dedin sunucun nedir ? ve konudaki eklentiyi eke yüklermisin rica etsek ?
Boş ol , boş ol , boş ol.
Olması gereken bu değilmi ? el başı tüm silahlar sıfırlansınmı ? yoksa 15. round değişincemi kalıyor demek istiyorsun
Mesela şöyle anlatıyım toplam 15 el olunca takımlar değişiyor değil mi takımlar değişince olması gereken normalde paralar 800'e ayarlanması ve ct'lerde usp t'lerde glock olması gerekiyor fakat olan durum şu ctlerin elinde ak47 m4a1 awp vs. vs. t'lerinde elinde benzer şeyler oluyor
Son Düzenleme: 24-08-2018, Saat: 18:59, Düzenleyen: Q47..
Parasini 800 Yapiyor ve disarm atip glock veriyor.
herkese mi glock veriyor ?
yep dene çalışıyormu
öyle istemiyorum ctlere usp tlere glock versin
tamam al
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Oto takım girme bozuk | XaRex | 2 | 287 |
18-08-2019, Saat: 01:03 Son Yorum: Smash |
|
Silinmiş Konu | JBMenu Bozuk | Squard | 7 | 415 |
26-07-2019, Saat: 17:49 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | [İSTEK] CSGO MOD Rekabetçi Plugin ? | ZeynepHANIM | 1 | 426 |
04-05-2019, Saat: 16:44 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | JailBreak V2 Shop Menu [Modelleri Bozuk Değil] | BeqKraL | 1 | 356 |
28-02-2019, Saat: 19:37 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Redbull Ayarlari Bozuk Hizini Ve Gravitysini Ayarlayabilirmisiniz ? | RecentFighter ツ | 7 | 410 |
24-11-2018, Saat: 15:22 Son Yorum: ITenGriTR |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi