Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

#1
İnsan ruhu ve bedeni ile bir bütün olarak değerlendirilmelidir. Hastalıkların şifa bulabilmesi için bundan ötürü ikili iyileşme sağlanması çok önemlidir. Tıp genel manada fiziki sorunların iyileşmesi üzerinde çalışmaktadır. Diğer alanlarda ise reiki gibi terapi yöntemleri devreye girmektedir. Her insanın doğumu ile birlikte bir enerjisi de ortaya çıkmaktadır. Hastalıklar enerjinin bozulmasının ilk nedenlerinden biridir. Bahsedilen reiki terapi sistemleri tam olarak bu aşamada kendini göstermektedir. Gerçekleştirilen terapiler sayesinde kişilerin bozulan enerji akımları düzeltilmektedir.
Usui reiki denince insanların aklına ilk olarak Japonya gelmektedir. Bu durum ise bahsedilen şifa tekniklerinin genel manada Japon temelli olmasıdır. Ancak reiki için aynı şeyin söylenmesi hatalı neticeler elde edilmesine neden olacaktır. Zira araştırmalar bu terapi sisteminin kaynağının Tibet olduğunu kesinleştirmiştir. Tibet’te doğmasına karşın zaman içerisinde hemen her ülkede şifa için terapiler uygulanmaya başlanmıştır.
Reiki Eğitimi
Terapilerden elde edilen fayda neticesinde reiki eğitimi veren yerlerin ülkemizdeki sayısı da artış göstermiştir. bu sayede insanlar tedavi konusunda alternatiflere sahip olabilmektedir. Tabii terapi konusunda her hastalık açısından fayda verecek diye bir şart bulunmamaktadır. Ancak Amerika gibi ülkelerde bu terapiler kliniklerde sigorta destekli olarak verilmektedir. Buradan da anlaşıldığı üzere terapiler hastalıkların büyük kısmında enerjinin düzeltilmesi bakımından fayda vermektedir. Faydanın alınabilmesi için eğitimin profesyonel olan merkezler tarafından verilmesi ve tekniklerin iyi şekilde öğrenilmesi şarttır.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Spirit Steed Reiki Güçlendirmesi Nedir? seohaberleri 0 12 03-08-2023, Saat: 19:58
Son Yorum: seohaberleri
Piramit Reiki Uyumlamaları seohaberleri 0 16 05-06-2023, Saat: 21:43
Son Yorum: seohaberleri
Kundalini Reiki Uyumlaması seohaberleri 0 9 04-06-2022, Saat: 21:22
Son Yorum: seohaberleri
Reiki Dünyası seohaberleri 0 17 11-05-2022, Saat: 18:29
Son Yorum: seohaberleri

Task