Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

bu eklentiyi servere kurdum çalışıyor ama dili ayarlamayadım siz ayaralarmisiniz text dosyası mevcut ama bazı
kısımları turkçe degıl normalde olmasi gerekenaşagidaki resimdekiler gibi ama bende olan
8.satırda türkçe yerine ml notfound yazıo bide saydan Hazir rate ayarlarini denemek isterseniz /rate  yaziniz.,tag böyle bildirme mesajı yazsa oyunculara ekte sma ve text dosyası mevcut

bölüm yöneticileri bu konuyu sildikçe ben açıcam smash denen yönetici kasti konumu siliyor site yöneticileri ilgilenirse sevinirim bıktım artık bu adamdan bu adam işini yapmak yerine benimle ugraşiyor sürekli bu adamla sorun yaşamaktan bıktım ya degiştirin yada işini düzgün yapsin ben bu konu silindikçe yapılana kadar hergün açicam yardimci olucaksaniz olun olmicaksaniz banlayın forumdan gitsin

.sma ClientRatesMenu.sma (Dosya Boyutu: 9.54 KB | İndirme Sayısı: 3)
.txt ClientRatesMenu.txt (Dosya Boyutu: 588 Bayt | İndirme Sayısı: 3)
Kural
"İstek bölümünde aktif olarak sadece bir adet konunuz bulunabilir aksi takdirde konunuz itinasız bir şekilde silinir!"
ben bir haksızlık göremiyorum eklenti istek bölümündeki kuralları okuyarak konu açmak zorunludur

Boş ol , boş ol , boş ol.
2 adet konu açma hakkımız var 1 adet degıl 1 olsa sıstem 2.yı acmamıza ızın vermez lutfen konu kurallarını bıdaha oku

@ ITenGriTR gerekli açıklamayı yapıcaktır size açıklamaktan bıktım

siz benim konularama müdahale etmeyin kendisi bilgisi var zaten bi önceki konumu dosya.co oldugu ıcın sıldı bende duzenleyıp yenıden actım kafama gore konu acmıyorum burda

Kural olarak @ Smash haklı @oxy bu kural için güzel fikir verdin yeni forumda buda olacak fakat malesef tek bir konun olabilir birini silmek zorundayız

"siz benim konularama müdahale etmeyin kendisi bilgisi var zaten" bana böyle bir bilgi gelmedi bu bölümde berk tek değil konuları eklenti istek kurallarına uymadığı sürece silme hakkım var benimle muhattap olmayın özel mesajdan yazdığınız sözlere gülüyorum neden bukadar hırslısın anlamıyorum kariyerinde başarılar dilerim

Son Düzenleme: 16-08-2019, Saat: 21:00, Düzenleyen: oxy.
dıgerını zaten sızle ozelden konustuk ucretlı yapıcaktınız bu tek zaten aktıf anlatmak ıstedıgım bu sızden rıcam bana sunu yapıp atın

smash dedigim gibi siz benle muhattap olmayın itengeri yeteri kadar ilgileniyor siz fazlalık gelıyorsunuz sizede başarılar

su eklentının ıcerısını oyuncu gırdıgınde bı bıldırı mesajı ve menudekı ml fount hatasını duzenlıcek bırısı yokmu

@oxy forumumuzun yetkilileriyle aranızda olan bağınızı lütfen koruyunuz. İki kullanıcıda bu yöndeki bağlarını korumasını rica ediyorum.

Son Düzenleme: 16-08-2019, Saat: 23:40, Düzenleyen: oxy.
bizim yetkililerle problemimiz yok tüm forum yetkılerıyle gayet iyi anlaşıyoruz sorun sızın yonetıcınız smashta bıze yardımcı olmak yerıne ego kasıyor sureklı yapıcı olmak yerıne yıkıcı olmak yonunde çabalıyor bende boyle bır ızlenım bıraktı ben onun yerıne ıtengrının bolum yonetıcısı olmasını tavsıye ederım smashtan daha cok yardımcı oluyor sahsen bıse oldumu anında yapıp atıyor smash ıse dırek konu sılme konu acıklarını arama pesınde bız oyunyonetıcısı musterılerıyız eskıden tıcketten ıstıoduk serhat bey buraya yonlendırme yapıyor dogal olarak burdan destek almamız lazım

ve sızden rıcam forum kurallarındakı tek konu olayında oyunyonetıcısı musterılerıne olanak saglansın 1 konu ac cozulmesını bekle cok az bı sure en azından 2 veya 3 olmalı serhat bey tek oldugu ıcın asırı yogun forumdan destek alıyoruz dıkkate alırsanız cok sevınırım ve sıstem yasaksa 2. konuyu açmaya ızın vermesın bılıp bılmeden kımse kuralları çignememiş olur

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bıçak Menü (Yardım) exortek 2 414 22-10-2019, Saat: 08:54
Son Yorum: By.KinG
Cs 1.6 : CS - GO Silah Menu Plugini drunkxxl 4 464 26-08-2019, Saat: 17:13
Son Yorum: Aconyonn
İsyan MEnu !AKINCI! 21 1,137 23-06-2019, Saat: 13:03
Son Yorum: ITenGriTR
Kan Bağışlama menu Eklenecek ! RasKoLn. ! 2 267 18-06-2019, Saat: 16:05