Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Rapozof X Ceza Metaverse NFT Dünyasında!

Konu

Rapozof X Ceza ikilisinin yeni teklisini dinlediniz mi? Ben bayıldım şarkının adı “BYE, BYE” ve harbiden bye bye be… Şarkının ötesinde Metaverse ve NFT dünyasını yakından takip eden, NFT koleksiyonlarına da özellikle Türk olanlarına ayrıca dikkat ettiğim için şu dakikada durdurup bi bakın be. Tanımıyorum ama “METASPHALT” yazıyor ve yarışçıya benzeyen şekilde tasarlanmış bir NFT tasarımı var… Ne yani Ceza bir koleksiyon mu hazırlıyor? Nasıl çıkarırlar acaba? Bilen varsa beni dürtebilir mi? Hayır whitelist bulsak fena olmaz mı
[Resim: ceza-rapozof-nft.-2.jpeg] [Resim: ceza-rapozof-nft.jpeg] [Resim: ceza-rapozof-nft-3.jpeg]

Video Linki:
https://youtu.be/sIgNYfwYjjE

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ceza Hukuku Kapsamı Konuları xenops 0 6 25-11-2024, Saat: 17:51
Son Yorum: xenops
Adres Tasarım: 3D Modelleme ve Animasyon Dünyasında Yenilikçi Çözümler Sunuyor Kenan06 0 36 23-10-2024, Saat: 12:51
Son Yorum: Kenan06
Grand Elo Boost: Oyun Dünyasında Zirveye Ulaşmanın En Güvenilir Adresi Kenan06 0 57 30-08-2024, Saat: 12:50
Son Yorum: Kenan06
İzmir Ceza Davası İçin Avukat Tavsiyesi seohaberleri 0 65 14-08-2024, Saat: 13:51
Son Yorum: seohaberleri
İzmir'de Ceza Avukat Tercihi Nasıl Yapılır? seohaberleri 0 74 16-07-2024, Saat: 22:54
Son Yorum: seohaberleri

Task