Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Rapor.

8
973

Konu

Raporlara bakan modlar vb. varmıdır ? spam yorumları rapor ettim bakarsanız sevinirim.

@.SancakTepe* Bakiyordu Galiba

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Ben bakıyorumda tatildeyim.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Saçma random yorum atanlar falan oluyor gözümden kaçmadı gereginin yapılması gerek bence

@Ferudun Bakda Adama Ödülünü Ver Haci diwisizjsjsjs

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Son Düzenleme: 27-08-2017, Saat: 17:05, Düzenleyen: ` ripeNess.
tüm raporlarını okudum kullanıcılara cezai işlem uyguladım repinide teslim ettim ztn Gülücük

Moderatörler Tarafından Verilen Repler Max 10 du
Rapor Eden Kullanıcılara Rapor Ettiği Sayı kadar rep veriniz Max Kullanıcı basına 3 rep verebilirsiniz!!!!

Rep için yapmadım ama işin ucunda o varsa almakda gerek Gülmekten Ölüyorum

(27-08-2017, Saat: 17:02)ExROOT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saçma random yorum atanlar falan oluyor gözümden kaçmadı gereginin yapılması gerek bence
2-3 ay önceki spamları rapor etmeyiniz lütfen yeni atılan spamları rapor edersen iyi olur

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Rapor Sistemi [ZORUNLU] ` ripeNess 6 880 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi

Task