Malesef Temaya Uygun Değil
Daha Bir Göze Hoş gelicek Siyah Renk Bozuyor.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Çok kaba : /
@-Studio Fırtına bölye tasarımları yani klasik tasarımları bırakman gerekiyor. Biraz uğraş ve profesyonel gerekiyor. Az eğitim alman gerekiyr
Son Düzenleme: 05-08-2018, Saat: 19:46, Düzenleyen: ğullanıcı.
Font'lara dikkat et. Daha iyiside yapılabilir 5dk değilde 25dk uğraşsanda iyi olur.
mağlesef ki kendini geliştirmen gerekiyor. Az daha uğraşsan ve daha kaliteli tasarımlar ortaya çıkması gerekiyor. Doğrusu tasarımların iyi olmadığı halde arkadaşlar söliyemiyorlar, kendini geliştir dostum diğer arkadaş iyi yapıyor işini!
mağlesef ki kendini geliştirmen gerekiyor. Az daha uğraşsan ve daha kaliteli tasarımlar ortaya çıkması gerekiyor. Doğrusu tasarımların iyi olmadığı halde arkadaşlar söliyemiyorlar, kendini geliştir dostum diğer arkadaş iyi yapıyor işini!
Son Düzenleme: 05-08-2018, Saat: 19:51, Düzenleyen: DarkSky*.
"DarkSky"
Düşmanın Ülkesi Viran Olacak
Türkiye Büyüyüp “TURAN” Olacak !
Son Düzenleme: 05-08-2018, Saat: 19:53, Düzenleyen: ğullanıcı.
boş yapmıyorum. 2-3 dk'lık tasarımları yapıp atıyorsun. 
normalde böyle tasarımlar yapıyorsan kendini geliştirmen gerekiyor sadece bi önerimdir.
Bu arada istelinen rank tasarımı forum için, yapacağın tasarıma dikkat etmen gerekiyor.

normalde böyle tasarımlar yapıyorsan kendini geliştirmen gerekiyor sadece bi önerimdir.
Bu arada istelinen rank tasarımı forum için, yapacağın tasarıma dikkat etmen gerekiyor.
Bu tasarımda klasik değil birazacık abartı olmuş sanki :/
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Logoya Saber İsteğim | AwP Favor | 8 | 749 |
14-12-2019, Saat: 17:56 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Logo İsteğim | selamlarr | 17 | 1,107 |
09-12-2019, Saat: 21:23 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Çözüldü | Klan Tasarım İsteğim | Muptela | 18 | 872 |
19-11-2019, Saat: 16:53 Son Yorum: By.KinG |
|