Rahim Filmi HSG
Rahim filmi HSG çekmekteki en önemli amacımız tüplerin açık kapalı olup olmadığını anlamak ve yumurtalıklar ile ilişkisini değerlendirmektir. Tüple ilgili tespit edebileceğimiz durumlar tubal polip, hidrosalpenks, spazma bağlı tüp tıkanıklığı, tüp ligasyonu, tüp ile ilgili inflamatuar hastalığı (salpingo istmika nodozum). Bu sorunlar tek tüpte veya iki tüpte de olabilir. Normal şartlarda uterus (rahim) ve yumurtalıklar detaylı ultrason ile görülebilir ancak tüpler görülemez.
Rahim filmi ile uterus ile ilgili olarak tespit edebileceklerimiz uterusun kalıtsal anomalileri, submukozal myom, uterin kanserleri, adenomiyozis. Ayrıca bize kürtaj sonrası rahim içinde yapışıklığının olup olmadığı ve aşılama ya da tüp bebek tedavisi öncesi rahim içinin (endometrium) değerlendirilmesinde yardımcı olur.
Hsg tüpler bağlandıktan birkaç ay sonra tüplerin tıkalı olup olmadığından emin olmak için de çekilebilir. Rahim filmi, açık emar, detaylı ultrason gibi hizmetler için 7/24 bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Adres Tasarım: 3D Modelleme, 3D Animasyon ve 3D Reklam Filmi Hizmetleri | Kenan06 | 0 | 84 |
08-06-2024, Saat: 11:47 Son Yorum: Kenan06 |
|
Solar Shield Cam Filmi Toptan ve Perakende Satışı | nullsix | 0 | 61 |
18-02-2024, Saat: 17:25 Son Yorum: nullsix |
|
Adrestasarim.com.tr 3d Modelleme, 3d Animasyon, 3d Görselleştirme, 3d Reklam Filmi | Kenan06 | 0 | 75 |
24-12-2023, Saat: 22:12 Son Yorum: Kenan06 |
|
2023 yılına girerken etkili tanıtım filmi çekimleri: HD Tanıtım Filmi | nullsix | 0 | 53 |
12-10-2022, Saat: 15:11 Son Yorum: nullsix |
|
Kurumsal Tanıtım Filmi Hizmetleri | seohaberleri | 0 | 76 |
14-12-2021, Saat: 17:28 Son Yorum: seohaberleri |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi