Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Proffilime Kimler Baktı ?

Konu

Merhaba WebDiyo Saygı Değer Yöneticileri Forum da Proffilime Kimler Baktı Yada Proffilime Toplam Kaç kişi Baktı vb Bir Sistem Gelebilir mi ?

Steam Yutup | Rep
Zamanında vardı ama bence gereksiz

(16-05-2019, Saat: 03:19)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zamanında vardı ama bence gereksiz
Tercih Meselesi..

Steam Yutup | Rep
(16-05-2019, Saat: 03:25)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-05-2019, Saat: 03:19)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zamanında vardı ama bence gereksiz
Tercih Meselesi..
Aslında mantıklı @ SkullHD dediği gibi tercih meselesi.

|~> cυкυя gαмιηg <~| 

Sw İp : 95.173.173.90 
Ts İp: Cukur.tsdeyiz.biz

Bakıp bakıp ego kasmaya gerek yok bence. Bir gizlilik olması gerekiyor.

(16-05-2019, Saat: 17:29)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakıp bakıp ego kasmaya gerek yok bence. Bir gizlilik olması gerekiyor.
bundan bi ego kasılacagını zannetmiyorum ben senin profiline baktım ama belki bi konunu bulmak için yani bundan bi ego kasılacak bi yön görmüyorum "şahsen"

|~> cυкυя gαмιηg <~| 

Sw İp : 95.173.173.90 
Ts İp: Cukur.tsdeyiz.biz

Her konuyu tartışmaya götürecek yorumlar yapmaktan ne zaman kaçınacaksınız.
Profilime Kimler Baktı? bu eklenti tartışılacak biraz daha net bir cevap vereceğim.

(16-05-2019, Saat: 17:29)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakıp bakıp ego kasmaya gerek yok bence. Bir gizlilik olması gerekiyor.
Tercih meselesi, çoğu kişi bunun için emek veriyor ör me

Gizlilik önemli böyle birşey yapılırsa profilinden sizden onay istenir büyük ihtimalle

(17-05-2019, Saat: 01:03)Samurai Jack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tercih meselesi, çoğu kişi bunun için emek veriyor ör me
Burada tartışma ortamı yaratmak da istemiyorum ama çoğu kişi profiline girilmesi için mi emek veriyor, doğru mu anladım acaba ?

C, Java, SQL

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task