Merhaba WebDiyo Saygı Değer Yöneticileri Forum da Proffilime Kimler Baktı Yada Proffilime Toplam Kaç kişi Baktı vb Bir Sistem Gelebilir mi ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Zamanında vardı ama bence gereksiz
(16-05-2019, Saat: 03:25)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslında mantıklı @ SkullHD dediği gibi tercih meselesi.(16-05-2019, Saat: 03:19)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zamanında vardı ama bence gereksizTercih Meselesi..
|~> cυкυя gαмιηg <~|
Sw İp : 95.173.173.90
Ts İp: Cukur.tsdeyiz.biz
Bakıp bakıp ego kasmaya gerek yok bence. Bir gizlilik olması gerekiyor.
(16-05-2019, Saat: 17:29)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakıp bakıp ego kasmaya gerek yok bence. Bir gizlilik olması gerekiyor.bundan bi ego kasılacagını zannetmiyorum ben senin profiline baktım ama belki bi konunu bulmak için yani bundan bi ego kasılacak bi yön görmüyorum "şahsen"
|~> cυкυя gαмιηg <~|
Her konuyu tartışmaya götürecek yorumlar yapmaktan ne zaman kaçınacaksınız.
Profilime Kimler Baktı? bu eklenti tartışılacak biraz daha net bir cevap vereceğim.
Profilime Kimler Baktı? bu eklenti tartışılacak biraz daha net bir cevap vereceğim.
Gizlilik önemli böyle birşey yapılırsa profilinden sizden onay istenir büyük ihtimalle
(17-05-2019, Saat: 01:03)Samurai Jack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tercih meselesi, çoğu kişi bunun için emek veriyor ör meBurada tartışma ortamı yaratmak da istemiyorum ama çoğu kişi profiline girilmesi için mi emek veriyor, doğru mu anladım acaba ?
C, Java, SQL
Konuyu Okuyanlar: