Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Png Formatında Text

Konu

YAW ADAMI DELİ ETTECENİZ DİYORUM Kİ KOLSUZ YAZISINDAN UMİTBEYTR OLARAK YAZILACAK SİZ NEPIONUZ Gülmekten Ölüyorum

Bazı İnsanlarıda Sadece , Tanıyana Kadar Çok Seversin !

Barışın attığı uygun mu yazı hariç yapıp atıcam kardeş @ umit09

KOLSUZ YAZISININ YERİNE UMİTBEYTR YAZILACAK O EFFECTLERDEN İŞTE

Bazı İnsanlarıda Sadece , Tanıyana Kadar Çok Seversin !

Son Düzenleme: 15-07-2018, Saat: 20:05, Düzenleyen: KolsuzGG.
Reis logoyu direk psd olarak da atalım mı istersen?

Son Düzenleme: 15-07-2018, Saat: 20:06, Düzenleyen: BraveMan.
Yav Adam Kolsuz Yazısı Gibi UMİTBEYTR Yazılmasını İstiyor Neresini Anlamadınız la.

@ KolsuzGG

Atabiliyorsan at.

Sexy Girls from your city
Son Düzenleme: 15-07-2018, Saat: 20:11, Düzenleyen: Demirhann.
Kardeşim sabahtan beri yazacağın 2 kelime şey niye bunu çevirerek anlatıyorsun , çalışmada hiçbir efekt yok basit bi konturlada istediğin yapılır yani . Yapıyorum şimdi .

[Resim: 8zMZ11.png]

Dadaş arkadaş kolsuz yazısındaki arkasındaki siyahlıktan bahsediyor aynı siyahlık ? gene mi anlamadım Gülücük

Birşey diyeyimi hadi anladım UMİTBEYTR yazılacağını da sonra tam olarak arkadaşın hala ne anlattıgını anlayamıyorum arkadaki sıyah konturlu gıbı ve ustunde yarı gri degrade li olmasını mı ıstıyor eğer oyle ıstıyorsa @ Demirhann 'ın attığı doğru eğer effectleri felanda ıstıyorsa aynısını bulmamız lazım veya başka effectler koyucaz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hareketli Text Emrullah* 7 942 16-12-2017, Saat: 21:24
Son Yorum: Demirhann

Task