Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | [PLUGİN] Ücret karşılığı bullet damage eklentisi

Konu

Merhaba arkadaşlar eklenti istek bölümüne bu konuyu defalarca açtım ancak ne yazık ki yapılan hiçbir eklenti çalışmadı önemli olan kendi pcsinde çalışması değil oyunyoneticisi serverlarında çalışması 

BKZ. DAHA ÖNCE PAYLAŞTIĞIM KONU İÇERİĞİ
PHP Kod:
Merhabaözel bir bullet_damage rica ediyorum.
İstediğim tam olarak şu arkadaşlar bildiğiniz gibi bullet_damage eklentisi normalde verilen hasarı her türlü yerde duvar önü duvar arkası demeden gösteriyor
bunu duvardan vurduğunda göstermeyeni 
var forumda ancak çalışmıyor defalarca onu derleyip derleyip verdiler bize ama olmuyor çalışanı lazım ayrıca duvar
arkası göstermesin diyorsak bombalarıda göstermemeli bilginiz olsun yani DUST2 B tarafındaki adam tünele bomba sallayınca içeride birine değerse canı gittiği an
adama bunu bildirmemeli 

Bu iş için ne kadar ücret ödeyeceğim?

Bu iş için size eğer eklenti çalışırsa 10 TL ücret ödeyeceğim.

Ücreti nasıl göndereceksiniz?

Şu yollardan biri ile ödeyebilirim

-Papara hesabınıza transfer
-Banka hesabınıza eft
-Steam hesabınıza 10 TL gift olarak

Veya başka ödeme yöntemi varsa tercih ettiğiniz varsa bana yazın inceleyeyim.(MOBİL ÖDEME YAPMIYORUM)

ŞARTLAR

Eklentinin oyunyoneticisi serverlarında çalışması gerekmektedir.
Eklenti panele yüklenince iki tarafında ortak girip bakacağı şekilde denenir şayet çalışır ise ücret tarafınıza aktarılır

Bunu çözmenin çok basit yoku var cidden yapmadımı kimse bu gün geç bir saatte yazar atarım.

95.173.173.132 Serverine gelip kontrol eder misin?

- Naber müdür
(30-05-2019, Saat: 07:36)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu çözmenin çok basit yoku var cidden yapmadımı kimse bu gün geç bir saatte yazar atarım.
Beklemedeyim @ ITenGriTR

(03-06-2019, Saat: 17:51)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 95.173.173.132 Serverine gelip kontrol eder misin?
Kontrol ettim yine istediğim gibi değil

Ne eksik?

- Naber müdür
(03-06-2019, Saat: 19:46)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne eksik?
Belirttiğim kriterleri karşılamıyor 
Fiyat : 15 TL olarak güncellenmiştir

Son Düzenleme: 14-06-2019, Saat: 21:08, Düzenleyen: XaRex.
@MertS. Daha güzel madde madde anlatır mısın ?

Ve Hangi plugine yapayım bana .sma at

- Naber müdür
(14-06-2019, Saat: 21:07)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @MertS.  Daha güzel madde madde anlatır mısın ?

Ve Hangi plugine yapayım bana .sma at
Hocam tane tane anlattım zaten en üstte istediğim eklentinin tam özelliği yazıyor istiyorum ki serverda bullet damage olsun

ancak iki adam karşılıklı birbirini görürken damage gösterimi aktif olsun görmeden ateş ettiğinde yani duvardan geçtiğinde aktif olmasın 
ve bomba attığında hiç damage göstermesin karşısında olsa bile bomba damagesini göstermesin.
ücret 20 TL olarak güncellenmiştir fiyat daha fazla artmayacaktır.Son rakamdır yapılmaza yapılmaz.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TopTime Eklentisi ( AKTİFLİK SÜRELERİ ) Furkangs1905 1 265 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Plugin İstek umuthardworking 1 360 18-01-2020, Saat: 12:23
Silinmiş Konu   | Plugin İstek umuthardworking 1 323 10-01-2020, Saat: 08:29
Silinmiş Konu   | Plugin İstek umuthardworking 1 289 29-12-2019, Saat: 23:13
Silinmiş Konu   | Fun menu plugin İSTEK thekzeer 5 337 23-12-2019, Saat: 19:24

Task