Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Plugin Server Çökme Sorunu

Konu

@ WX''Timer @`CoReCTioN* beyler burası tartışma yeri değil yardım edicekseniz yazarsınız etmiycekseniz kuralları hatırlatmaya-tatışma ortamı yaratmak için filan yazmayın.

RazeOp's Crew | Jailbreak 
CS İP: 95.173.173.121
TS3 İP: ts3.razeops.net
(12-09-2019, Saat: 19:49)Celebii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ WX''Timer  @`CoReCTioN*  beyler burası tartışma yeri değil yardım edicekseniz yazarsınız etmiycekseniz kuralları hatırlatmaya-tatışma ortamı yaratmak için filan yazmayın.
Tartışma çıkarmıyorumki sadece söyledim arkadaşla bir sorunum yok  WD İcon

Union CSGO Mode
(12-09-2019, Saat: 20:16)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-09-2019, Saat: 19:49)Celebii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ WX''Timer  @`CoReCTioN*  beyler burası tartışma yeri değil yardım edicekseniz yazarsınız etmiycekseniz kuralları hatırlatmaya-tatışma ortamı yaratmak için filan yazmayın.
Tartışma çıkarmıyorumki sadece söyledim arkadaşla bir sorunum yok  WD İcon
Aynen Kendisi Kardeşim Gibidir. Tartışma Falan Yok. Herşeyden Önce Kural Önemli Bu Platform. Size Yardımcı Olabidiysek Ne Mutlu. İyi Forumlar.

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
Son Düzenleme: 12-09-2019, Saat: 21:13, Düzenleyen: Kalipso22.
@Celebii Yapacağın şey plugins.ini de eklentinin isminin sonuna debug yazacaksın yani şu şekilde olacak ;

ctmenu.amxx
jbmenu.amxx
sorunlueklenti.amxx debug

Bu şekilde yaptıktan sonra eklenti log'a düşecek. Kaçıncı satırda ve hangi hatayı verdiğini gösterecek.

Eğer bu şekilde olmaz ise bütün eklentileri teker teker kapatıp deneme yapman gerekyior. Hangisi sorun yaratıyor diye.

Son Düzenleme: 12-09-2019, Saat: 22:14, Düzenleyen: Celebii.
(12-09-2019, Saat: 21:12)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Celebii Yapacağın şey plugins.ini de eklentinin isminin sonuna debug yazacaksın yani şu şekilde olacak ;

ctmenu.amxx
jbmenu.amxx

Bu şekilde yaptıktan sonra eklenti log'a düşecek. Kaçıncı satırda ve hangi hatayı verdiğini gösterecek.

Eğer bu şekilde olmaz ise bütün eklentileri teker teker kapatıp deneme yapman gerekyior. Hangisi sorun yaratıyor diye.
şöyle diyim bütün pluginler açık serverde oynuyoruz ama belirli bi süre sonrasında server çöküyo demek istediğim o.Eklenti hata loglarına bakıyorum attığım hatalar yazıyo ne ile çakışıyo plugindeki sorun ne onu bilmiyorum pluginleride değişmek istemiyorum gayet güzel.

(12-09-2019, Saat: 21:12)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Celebii Yapacağın şey plugins.ini de eklentinin isminin sonuna debug yazacaksın yani şu şekilde olacak ;

ctmenu.amxx
jbmenu.amxx

Debug olayınıda anlamadım bu arada yazmayı unutmuşum.

Son Düzenleme: 13-09-2019, Saat: 11:42, Düzenleyen: Kalipso22.
Pluginleri değiştirmene gerek yok zaten fakat hangi eklentinin sorun yarattığını bulmamız gerekiyor. Bunun içinde log'lara hata düşen eklentilerin sonuna debug yapman gerekiyor ki sunucu bize eklentinin hangi satırında ne sorunu olduğunu göstersin. Büyük ihtimal bir açık veya bir bugtan dolayı oluyor. Bunu da maalesef ki kimse bilemez. Dediğim gibi ya debug yapacaksın ya da teker teker eklentiyi kapatacaksın. Örnek olarak ilk olarak ctmenuyü kapattın oynuyorsun ve yine çöktü. Demekki CTmenu'de sorun yok. Daha sonra jbmenu'yu kapattın ve oynamaya devam ettin ve yine çöktü. Demek ki jbmenüde de sorun yok. Bu sefer duello eklentisini kapatıyorsun ve çökme olmuyor. Bu da demek oluyor ki o eklentinde sorun var ve o eklentiye bakmamız gerekiyor. Yani sen sorunu bulamadan kimse sana yardım edemez.

@Celebii Konu çözüldü mü ?

Konu çözüldü tamam teşekkürler.

@ ITenGriTR Konu çözülmüştür.

Konunuz Çözülmüş İsteklere Taşınmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum