Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Kolay gelsın bir plugın var yapılabılır mı merak edıyorum 
oyunda afk adamlar cok oluyor buna cözum olarak söyle dusuncem var 
seçtıgımız adamı nasıl spec atıyorsak, seçtıgımız adamı otomatık oyunda el başlarında slaylansın yapılabılır mı ?

Pretty Womans in your city
/slaymenu mü ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Her zaman el ile seçmek adminlerin açısından yorucu bir işlem , otomatik hale getirebileceğimiz bir sistem nasıl olur ? Daha basit bir çözüm olarak afk slay eklentisinin süresini düşürebilirsin.

Boş ol , boş ol , boş ol.
Onlar hep sıkıntı ya abım söyle dusundum nasıl teammenuden secıp adamı spec atıyoruz bundada teammenu gıbı slaymenu calısmıyor oyunyonetıcısınde dogru duzgun, ornegın "amx_gwslaymenu" dıye kod ıle acıp sectıgımız adamı her round basında otomatık slaylıcak

(25-09-2019, Saat: 17:30)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlar hep sıkıntı ya abım söyle dusundum nasıl teammenuden secıp adamı spec atıyoruz bundada teammenu gıbı slaymenu calısmıyor oyunyonetıcısınde dogru duzgun, ornegın "amx_gwslaymenu" dıye kod ıle acıp sectıgımız adamı her round basında otomatık slaylıcak
Adam afk lıktan çıkınca her el slaylanır bu durumda ?

Tam başladım yapmaya iş geldi devam edemedim. Bakacağım eğer bakan olmazsa. Yapacağım şey bütün oyuncuları menü halinde gösterecek ve ordan seçtiği zaman oyuncu slaynacak her el başı.

Son Düzenleme: 27-09-2019, Saat: 18:17, Düzenleyen: GAWISCANSE.
(27-09-2019, Saat: 13:46)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam başladım yapmaya iş geldi devam edemedim. Bakacağım eğer bakan olmazsa. Yapacağım şey bütün oyuncuları menü halinde gösterecek ve ordan seçtiği zaman oyuncu slaynacak her el başı.
Süpersin olay bu afk slaylayıcı dıye verılen plugınler hepsı calısmamakta calıssa bıle bakmadım, emınım dedıgım degıldır, fakat senınle suan konustugumuz tam bu Gülücük yaparsan beklerım sevınırım

(27-09-2019, Saat: 13:27)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(25-09-2019, Saat: 17:30)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlar hep sıkıntı ya abım söyle dusundum nasıl teammenuden secıp adamı spec atıyoruz bundada teammenu gıbı slaymenu calısmıyor oyunyonetıcısınde dogru duzgun, ornegın "amx_gwslaymenu" dıye kod ıle acıp sectıgımız adamı her round basında otomatık slaylıcak
Adam afk lıktan çıkınca her el slaylanır bu durumda ?
Slaylansın onemlı yok cıksın gırsın oyuna Gülmekten Ölüyorum sectıgımız adamlar genelde kendı adamımız olur sabahlıyan

Bu eklentiyi yazalımda eğer oyuncu geri döndüyse otomatik olarak yine slaylanacakmı?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
(istek) İsim Başında Server Tagı arascandan 4 412 12-12-2019, Saat: 21:30
Son Yorum: By.KinG
Plugin req D3nyo 6 473 12-12-2019, Saat: 18:47
Eklenti istek cebo00 5 463 10-12-2019, Saat: 19:29
Yasaklı kelime eklentisi istek faca61* 3 348 10-12-2019, Saat: 19:29