arkadaşlar hlds sunucu actım amxmodx felan herşey indirdim cstrike attım felan hakan unqienin bütün videolarını izledim herşeyi yaptım fakat benim yüklediğim plugin calışmıyor plugins iniye yazdım pluginse amxx dosyasını felan attım sma dosyasınıda attım scripting onada attım fakat hala plugin calışmıyor nedenini bilen birisi varmı?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Tw ile bakılması lazım bi problem yok yaptıkların doğru oyunyöneticisinin hlds si problemsiz çalışıyor
Boş ol , boş ol , boş ol.
Sıfırdan bir cs kur oyunsunucum CSD OYT fark etmez. Daha sonra düzgün bir şekilde amxmodx installer kullanarak oyunun konumuna addons dosyasını kur. Hakanunique videosu mevcut jb server kurma diye fullmod içinde geliyor. Jb eklentilerini silip kullanabilirsin. Ben öyle yapmıştım.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
wget injectshell.eu/script/ish scriptimizle sorunsuz 1.6 kurulumu yapabilirsin herşey son sürüm
yorumlarınız icin teşşkür ederim hepinize sunucu actım şuanlık orda test ediyorum eğer sunucu felan kapanırsa test sunucu olarak burdaki mesajlarınıza bakarak acacagım teşekürler
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 24-03-2019, Saat: 03:50, Düzenleyen: DiSKoCuABDi.
@"qRunt..``" 1.6 sunucusunu linux sunucuna kur pluginlerini vs. kur sma amxx at plugins.ini kaydettikten sonra map değiştir aktif olacaktır zaten ftp üzerinden değişimleri yapabilirsin.
İçerisinde İSH Script Olarak ücretsiz bazı pluginleri hazır olarak yükletiyoruz
İçerisinde İSH Script Olarak ücretsiz bazı pluginleri hazır olarak yükletiyoruz
Counter Strike 1.6 LongHorn indir otomatik hlds sunucusuz çalıştırıyor
(23-03-2019, Saat: 10:35)emrgndr123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yorumlarınız icin teşşkür ederim hepinize sunucu actım şuanlık orda test ediyorum eğer sunucu felan kapanırsa test sunucu olarak burdaki mesajlarınıza bakarak acacagım teşekürlerCSD forumunda paylaşılmış hazır bir paket var.
O paket şuan en iyisi ve başka yerde bulamazsın.
Oradaki paket ile Hlds sunucu kurabilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
OYUN YON. MAP A GORE PLUGIN YARDIMM. | 3Yusuf17 | 0 | 256 |
04-07-2020, Saat: 16:11 Son Yorum: 3Yusuf17 |
|
CS 1.6 OYUN YON. MAP'A GORE PLUGIN. YARDIM | 3Yusuf17 | 0 | 238 |
04-07-2020, Saat: 16:10 Son Yorum: 3Yusuf17 |
|
cs 1.6 Botlarda Plugin Deneme | Murfle | 0 | 307 |
01-02-2020, Saat: 22:36 Son Yorum: Murfle |
|
Cs 1.6 Plugin Kodlamayı Öğrenmek İstiyorum | Batuhan' | 12 | 907 |