Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Pilates Nasıl Yapılır?

Konu

#1
Günümüzde insanların gerek zayıflamak için gerekse vücut formlarını korumak için yaptığı birçok spor çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan birisi de pilates adı verilen egzersizlerdir.  Pilatesin de kendi içinde çeşitleri vardır. Bunlardan birisi de aletli pilatestir.
Aletli pilates, insanların vücudunun şekillenmesini ve daha sıkı bir vücuda sahip olmasını sağlayan, birtakım aletlerle vücudun birden fazla bölgesinin aynı anda çalışmasına olanak veren bir spordur diyebiliriz. Bu spor genellikle haftanın iki ya da üç günü yapılmaktadır. Genelde 50-60 dakikalık seanslar halinde yapılır.  Aletli pilates ile yapacağınız hareketlere başlamadan önce ilk olarak nefes egzersizleri yapmak gerekmektedir. Böylelikle yaptığınız hareketler bittiğinde daha verimli bir sonuç elde edebilirsiniz. Aletli pilatesten olumlu sonuçlar elde etmek istiyorsanız bu sporu düzenli olarak yapmanız gerekiyor. Bunun için bir spor salonuna gitmeniz, sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır fakat isterseniz evde de yapabilirsiniz. Bu spor için değişik aletler bulunmaktadır. Bu sporu yatarak, oturarak, diz çökerek ya da ayakta olarak gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda zayıflamanın ve vücudun formunu korumasının yanında bel ağrısı, sırt ağırı gibi dertlerinize de çare olacaktır. Soğanlık pilates salonlarımıza gelerek daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Profesyonel Destek Almanız Şart
Aletli pilates hareketlerini yaparken, tecrübe kazanmış hocalarla birlikte yapmanız size daha hızlı ve olumlu sonuçlar elde etmeniz açısından büyük bir artı sağlayacaktır. Bu egzersizleri yaparak birçok derdinize çare bulabilir ve daha sağlıklı bir vücut elde edebilirsiniz. Kartal pilates salonumuzda bu konuda uzmanlaşmış hocalardan ders alabilirsiniz. Aynı zamanda Yakacık pilates salonumuzda bulunmaktadır.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kızılay Tercüme Bürosu ile Nasıl İletişime Geçilir? nullsix 0 29 23-07-2024, Saat: 18:18
Son Yorum: nullsix
İzmir'de Ceza Avukat Tercihi Nasıl Yapılır? seohaberleri 0 49 16-07-2024, Saat: 22:54
Son Yorum: seohaberleri
Gaziantep Özel Psikolog Nasıl Bulunur? seohaberleri 0 42 15-07-2024, Saat: 12:03
Son Yorum: seohaberleri
Evde Böcek Arama Hizmeti Nasıl Yapılır? seohaberleri 0 53 23-06-2024, Saat: 20:35
Son Yorum: seohaberleri
Göbek Fıtığı ve Tedavisi Nasıl Yapılır? seohaberleri 0 52 21-06-2024, Saat: 00:00
Son Yorum: seohaberleri

Task