Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

PHP & HTML İşleriniz yapılır ( uygun fiyata )

Konu

Merhaba Arkadaşlar,

Kişisel Bilgi
2006 Yılından bu yana bilgisayar sektörünün içindeyim. Yaklaşık 12 yıldır PHP web yazılımlarıyla uğraşıyorum.

Süreç Nasıl İşler
İşe başlarken size neler yapılması ve nasıl yollar izleneceğini en ince ayrıntısına kadar anlatırım. Beraber ortak kararlar verip olması gerekenleri planlarız. İşe başladıktan sonra aralarda size gösterip proje boyunca sizin fikrinizi alırım. Böylece iş başında aklınızda olmayan fakat sonradan aklınıza gelecek olan değişiklikleri de görüp ekleme fırsatı sağlarım.

Peki Ya Teslimden Sonra
Sizden tam anlamıyla onay almadıktan sonra işi teslim ettim olarak düşünmem. Ben yaptım bitti değil; siz tamam diyene kadar o proje devam eden bir projedir benim için. Bir iş bitmeden diğer işe geçmiyorum. Siz tamam deyip teslim ettikten sonra kodlarda oluşabilecek sonradan gözümüzden kaçmış hatalara karşı ömür boyu garantisini veriyorum. Bir hata olduğunda ücretsiz olarak düzeltiyorum. Ek bir özellik isterseniz de sizi kodlarla başbaşa bırakmayıp; yine çok uygun ücretlerle size yardımcı oluyorum.

Neler Yaparım ;
Yönetim Panelli Web Siteleri
Scriptlerinizi geliştirme
Adres Satırında id'siz Seo Uzantıları (site.com/ali-ata-bak.html gibi)
İletişim formları
Sipariş formları
Ürün Listeleme
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Sayısı Raporlama
İçerik robotları (oyun, haber, makale) (dizi, film)
Mevcut sitenizde düzenlemeler ve iyileştirmeler
Özel scriptleriniz için istediğiniz düzenlemeler

İşleriniz acil ise hızlı çözüm burada

Daha önce Yapılan İşlerden Bazıları
Hosting Ticket Destek Sistemi
E Ticaret Yazılımı
Ürün Sipariş Verme (Müşteri Danışmanlı)
Site İçerik Botları
Web Site Yönetimi Panelleri
Oyun Sunucusu Yönetim Panelleri
TeamSpeak3 Yönetim Paneli
LGSL Geliştirme
Server satış & Online Destek ve Faturalandırma sistemi.

İletişim için:
facebook: www.fb.com/b.sah1n

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Bir siten olur ise daha güzel olur yani müşteri paneli vb notlar alırsın

(19-12-2018, Saat: 08:32)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir siten olur ise daha güzel olur yani müşteri paneli vb notlar alırsın
Yakında aktif edeceğim. Şuan bi webpanel işi aldım onu bitireyimde kendi websitem üzerinede bişeyler yapacağım Gülücük

[Resim: grAmYR.jpg]

PHP Kod:
Biz panel yap deyince kaçıyordun ne oldu Gülücük

(19-12-2018, Saat: 18:34)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz panel yap deyince kaçıyordun ne oldu Gülücük
Ozamanlar çok yoğundum kardeşim o yüzden  Kahkaha

PHP Kod:
Başarılar. İyi satışlar o panelde güzel gözüküyor bu arada

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Spotify - Youtube - Storytel Hesap Satışları (UYGUN FİYAT) RmX78 2 118 15-12-2020, Saat: 17:18
Son Yorum: RmX78
Php javascript işleriniz itina ile yapılır Emrah4578 0 160 07-04-2020, Saat: 15:47
Son Yorum: Emrah4578
Uygun Fiyata - Film Sitesi VeriTabanı Satın Al (1.335) Konulu Ts3sepetim 2 380 05-04-2019, Saat: 15:01
Son Yorum: Ts3sepetim

Task