PET OKULU NEDİR?
Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan pet okulları sevimli dostlarımız için özel olarak tasarlanmış olan bir köpek eğitimi okulu olarak yer almaktadır. Pek okullarında alanında uzman eğitmenler ile dostlarınızın yaşantınıza daha kolay adapte olabilmesi ve cana yakın olması için farklı farklı hizmet vermektedir. Pet okulları kopeklerinize temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, tuvalet eğitimi, sosyalleştirme eğitimi gibi eğitimlerin yanı sıra aynı zamanda yavruluk dönemlerinde olan köpeklerinizin de doğru şekilde eğitilmesi için hizmet sunmaktadır. Köpek eğitimi İstanbul okullarına ulaşarak profesyonel olarak kopeklerinize eğitim almalarını sağlayabilirsiniz. Ayrıca pek okulları köpek oteli olarak da hizmet sunmaktadır. Siz uzun seyahatlere çıkarken gözünüz arkadan kalmadan dostlarınızı emanet edebilirsiniz.
Yavru köpek eğitimi
Köpeklere eğitim verilirken en çok verim alınan dönem yavru dönemidir. Bundan dolayı da yavru köpeğinize eğitim vereceğiniz zaman evde köpek eğitimi vermek yerine uzman kişiler tarafından eğitim alarak doğru şekilde eğitim uygulanması en doğrusudur. Yavru eğitimi ile köpeğinizin sosyal yaşama adapte olması daha kolay olacak ve köpeğinizin saldırgan özelliği bütün ölçüde azalacak. Pek okullarında yavru köpeklerinize temel itaat eğitiminden tutunda ileri düzeyde eğitimler veriliyor, buda siz ve köpeğinizin aynı ortamı paylaşmanıza çok büyük yardımcı oluyor. Köpek eğitiminin en önemlisi ise tuvalet eğitimidir. Yavru köpekler biraz zor alıştığı için bu eğitime bir uzmandan bu konuda destek almak en doğrusudur.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Homeopati nedir? | inurdemirelseo | 0 | 22 |
14-10-2024, Saat: 13:32 Son Yorum: inurdemirelseo |
|
Müşteri Portalı Nedir ve İşletmelere Faydaları Nelerdir? | seohaberleri | 0 | 52 |
05-09-2024, Saat: 15:42 Son Yorum: seohaberleri |
|
İngiltere Dil Okulu | xenops | 0 | 54 |
27-08-2024, Saat: 13:42 Son Yorum: xenops |
|
Instagram Shadow Ban Nedir | firmarehberi13 | 0 | 380 |
12-08-2024, Saat: 19:25 Son Yorum: firmarehberi13 |
|
Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir, Fiyatları Ne Kadar? | nullsix | 0 | 560 |
11-08-2024, Saat: 21:10 Son Yorum: nullsix |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi