Merhaba arkadaşlar
istanbuldaki arkadaşıma para göndermek istiyorum
kartım yok nasıl gönderebilirim
ücret kesılmeyen bir banka yada atm olursa sevinirim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Postaneden adına gönderebilirsin .
Postaneye git ve para göndermek istiyorum de . Daha sonra sana kağıt verecekler onları dolduracaksın . Arkadaşının bulunduğu şehir ve semt en yakında bulunan PTT şubesinin ismini yazacaksın arkadaşının adıyla beraber ve sisteme düştükten sonra arkadaşın o PTT'ye gidip kimliğini göstererek parayı alabilir .
Onun dışında ücret kesmeyen bir banka bilmiyorum .
Postaneye git ve para göndermek istiyorum de . Daha sonra sana kağıt verecekler onları dolduracaksın . Arkadaşının bulunduğu şehir ve semt en yakında bulunan PTT şubesinin ismini yazacaksın arkadaşının adıyla beraber ve sisteme düştükten sonra arkadaşın o PTT'ye gidip kimliğini göstererek parayı alabilir .
(17-11-2018, Saat: 15:08)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Postaneden adına gönderebilirsin .reis ptt de kesiyormuş 30 40tl falan diye duydum doğrumu bilmiyorum
30 40 TL neden kessin PTT ?
Sen arkadaşının bulunduğu semti ve şehiri öğren ve arkadaşına en yakın PTT'nin şube ismini öğren daha sonra sana en yakın PTT'ye git ve şu şu şehirdeki şu isimli PTT'ye .... .... adına para gönderecektim de . Sana yardımcı olurlar .
Sen arkadaşının bulunduğu semti ve şehiri öğren ve arkadaşına en yakın PTT'nin şube ismini öğren daha sonra sana en yakın PTT'ye git ve şu şu şehirdeki şu isimli PTT'ye .... .... adına para gönderecektim de . Sana yardımcı olurlar .
Son Düzenleme: 17-11-2018, Saat: 15:21, Düzenleyen: Groot.
(17-11-2018, Saat: 15:17)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 30 40 TL neden kessin PTT ?yani 30 40tl kestiğini söylemek isteidğim mesela 1400tl göndercem gönderme parası 30 40tl istiyorlarmış :=
(17-11-2018, Saat: 15:17)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 30 40 TL neden kessin PTT ?
O zaman arkadaşının kullandığı bankayı öğren ve çevrende ona göre o banka kartı bulan birinden rica et . Banka havalesinde ücret kesilmiyor .
ah bulabilsem ,
başka çözümü varmıdır
arkadaşlar
başka çözümü varmıdır
arkadaşlar
başka çözümü. En yakın arkadaştan yardım dilemek.
sanal ininal olabilirmi acaba düşündümde ptt veya başka biryerden parayı yüklet.
anladım söyle bir durum oldu şimdi
arkadaşımın hesabına para göndercem ziraat atmden
ne kadar keser bi bilginiz varmı
1450tl göndericem
arkadaşımın hesabına para göndercem ziraat atmden
ne kadar keser bi bilginiz varmı
1450tl göndericem
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi