gencler linktl den gelen parayı artık paparayla çekmek istiyorum fakat 2 bölüm var pa parada
1 onaysız
2 onaylı
1. yi kullanmak istiyorum çünkü tc bilgilerimi vermek istemiyorum fakat onaysızda ödeme nasıl yapacam örnegin inanalda bir güvenlik kodu fln veriyor burası sadece cüzdan no verdi nasıl steam ve ya başka şeylerle alış veriş yapabilirim ? bilen varmı
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
birşey olmaz kardeşim. Sen kart bilgilerini gir 20 tl olunca link tl yatıracak ve kartına yatırılacak.
TÜRK OLMAK ZORDUR DÜNYAYLA SAVAŞIRSIN. TÜRK OLAMAMAK DAHA ZORDUR TÜRKLE SAVAŞIRSIN!
@KerameTTiN elimde kart yokki hesap açtım sadece siteden kart olmadan alış veriş yapabilirmiyim onu soruyorum
@ karahan Kart olmasına gerek yok ama ininalden sanal kart oluşturup ptt den veya migrostan para atmalısın.
TÜRK OLMAK ZORDUR DÜNYAYLA SAVAŞIRSIN. TÜRK OLAMAMAK DAHA ZORDUR TÜRKLE SAVAŞIRSIN!
@ karahan Zaten link.tl bilerek yapıyor. Paparaya kart ekle dicen sanal kart bilgilerini gircen (ininal uygulamasını indir üye ol)
@KerameTTiN şunu anlamadım şimdi ben ininal den kart alıp bilgileri papara ya verip link tl ye papara kodunu verip parayı paparadan ininal e mi yönlendiricem
aynen öyle olucak. Papara cüzdan noyu http://link.tl/panel/payments burdan ayarlaryıp koyuyorsun. yapıştır yani.
önemli değil boynumuzun borcu para kazanmışsın onuda hakkınla alacaksın :-)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi