Merhabalar,
Tam Anlamıyla FTP Sistemine Geçene Kadar panelden yüklenen Sma Dosyalarını Otomatik server dosyalarına atması tarzında bir şeyler yapılabilir mi? Misal Panelin Eklenti Yükleme Noktasından Gönderdiğimiz xxxx.sma Dosyasını Otomatik derleyip direk server dosyasına gönderse ve bizde dosyalar kısmından plugins.ini dosyasına dosyanın ismini girerek aktif etsek sizce de güzel olmaz mı yanı tabiki bu sistemin zorlukları varmıdır kolay mı eklenir bilmiyorum ama hem Oyunyöneticisi Yönetiminin Yükünü hafifletir hemde Server sahipleri kendi eklentilerini kendileri hızlı bir şekilde yüklerler tam anlamıyla ftp sistemine geçene kadar bence herkesin işini görür bu kanaat içerisindeyim sunucu yönetimi ve forumdaki dostların yorumlarını bekliyorum saygılar teşekkürler ..
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
zaten sistemden yüklenenler otomatik ekleniyor ki ? tekrar tekrar yazmakla uğraşmıyorsunuz
Son Düzenleme: 29-11-2018, Saat: 22:49, Düzenleyen: RuHSuZ.
CSD de aynısı var. Onu kast ettin galiba.
Ticket yerine direk eklenti yükleme istiyorsun yanılmıyorsam...
Sana katılıyorum daha hızlı eklenti kurabilir. Ve OYT yükünü hafifletir.
@OyunYoneticisi
@OyunYoneticisi
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 29-11-2018, Saat: 23:03, Düzenleyen: theWinter.
(29-11-2018, Saat: 22:49)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CSD de aynısı var. Onu kast ettin galiba.AYNEEEEEENNNNNN
@OyunYoneticisi
(29-11-2018, Saat: 22:44)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zaten sistemden yüklenenler otomatik ekleniyor ki ? tekrar tekrar yazmakla uğraşmıyorsunuzHocam plugins.ini yi değil panele atılan sma dosyasını demek istiyorum
eklenti sistemini değiştirdiğimizde bu olabilir ancak bu yakın zamanda olmayacak malesef.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dosya Yükleme | tepegoz | 2 | 462 |
27-04-2019, Saat: 20:52 Son Yorum: OyunYoneticisi |
|
Otomatik yetki arttır? | MawiLarq | 1 | 468 |
30-12-2018, Saat: 12:01 Son Yorum: OyunYoneticisi |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi