Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Pack sorunu | OYT

Konu

cross denen sahış çok itici konuşuyor ve herşeye atlıyor karışıyor. Rahatsız Oluyorum.

today is the first day of the rest of your life
(27-11-2018, Saat: 20:17)#M45731 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cross denen sahış çok itici konuşuyor ve  herşeye atlıyor karışıyor. Rahatsız Oluyorum.
düzgün konuşunuz.

Vayy cross'a atlıyorlar direk. Demekki hata yaparsan çok kötü patlıyor.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
ben gayet düzgnü konuşuyorum bence siz konuşmanıza dikkat edin ve bana emir verir gibi konuşmayın.

today is the first day of the rest of your life
Eğer tartışma devam ederse ikinizde uyarı alacaksınız.
KONU KAPANMIŞTIR.
DAHA UZATAN OLURSA UYARI VERECEĞİM.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
konuşunuz emir cümlesi değildir cross denen sahıs itici ve herseye atlıyor dıyorsunuz. nedeni şu ben eski modlardanım ve suan d.modum bende gorus onerı sıkayet vs seylere fıkırlerımı yazabılırım buna kımse karısamaz sende yazabılırsın ıtıcı kısıden kişiye değişir. sen öyle algılıyorsan veya başkası öyle algılıyorsa ilk önce kendine bakıcak sonra karşısındakine laf söylemeli ve son olarak ben kimseye emir kipleri kullanmam.,

(27-11-2018, Saat: 20:29).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: konuşunuz emir cümlesi değildir cross denen sahıs itici ve herseye atlıyor dıyorsunuz. nedeni şu ben eski modlardanım ve suan d.modum bende gorus onerı sıkayet vs seylere fıkırlerımı yazabılırım buna kımse karısamaz sende yazabılırsın ıtıcı kısıden kişiye değişir. sen öyle algılıyorsan veya başkası öyle algılıyorsa ilk önce kendine bakıcak sonra karşısındakine laf söylemeli ve son olarak ben kimseye emir kipleri kullanmam.,
Diğer konularınada baktım bir nasıl tarif edebilceğimi bilmediğim bir uslupla yorumlar yazıyorsun bugün bencede biraz nası denir bilmiyorum ondan var

Forumda yeni adam. Kurallarımızdan bahsedip yeni bir üyeyle konuştuğumuz için daha cana yakın konuşmalıyız. Dediğim gibi Konuyu daha çok uzatırsanız gerekli işlem yapılır.

Haksız isem düzelt @ MawiLarq

Tekrar Görüşmemek Üzere.
konu çözüldüğü için kilitlenmiştir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Fastftp Sorunu Batmankara 4 651 29-07-2019, Saat: 17:22
Son Yorum: Batmankara

Task