Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

P3 YAMAÇ PARAŞÜTÜ EĞİTİMİ

Konu

Yamaç paraşütünü profesyonelce yapmak isteyenlerin katıldığı eğitim olan P3 eğitimi, orta düzey pilotluk eğitimidir. 
P2 eğitimini başarıyla tamamlayanlar P3 eğitimine katılarak, P3 eğitim sertifikasına sahip olurlar. 
P3 eğitiminde kalkış ve teorik dersler işlenir ve eğitim sonunda yazılı sınav uygulanır. Bu sınavı geçmek için %75 başarılı olmak gerekir. 
P3 eğitim içeriğinde havada uzun süre kalmayı sağlayacak eğitimler verilmektedir. P3 eğitiminde pilotlardan havada en az 60 dakika durulması beklenir. GPS kaydı olmayan uçuşlar geçersiz sayılmaktadır.

P3 Eğitimine Katılım Şartları

P3 eğitimine katılmak için bazı özel şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar:

• P2 Eğitimini başarıyla tamamlamak.
  • 16 yaşından gün almak.
  • Sağlık yönünden uçuşa engel bir durumu bulunmamak.
  • En az 1.50 cm en fazla 2.00 cm boyunda, en az 45 kg en fazla 120 kg ağırlığında olmak.

P3 Eğitimi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir

Sağlık raporu
Adli sicil kaydı
Öğrenim belgesi
Kimlik fotokopisi 
Kan grubu kartı
8 adet vesikalık

https://parasutegitimi.com/

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
2022 Yılında Yamaç Paraşütüyle En Çok Uçulan Yerler ahmetkarablogger 0 48 23-01-2023, Saat: 17:18
Son Yorum: ahmetkarablogger
P4 YAMAÇ PARAŞÜTÜ EĞİTİMİ ahmetkarablogger 0 49 21-12-2022, Saat: 16:46
YAMAÇ PARAŞÜTÜ KALKIŞ TEKNİKLERİ ahmetkarablogger 0 54 13-12-2022, Saat: 11:33
YAMAÇ PARAŞÜTÜNDE GÜVENLİK NASIL SAĞLANIR ahmetkarablogger 0 45 25-11-2022, Saat: 14:14

Task