Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek   | Özür Konusu

Konu

Son Düzenleme: 17-06-2017, Saat: 21:39, Düzenleyen: İbrahim.
Ben Baran34 kabulleniyom bidaha flood atmıcagıma başka hesapla bile
Konuda baskıda yapmıcam yapan yapar diger buyla muhammed hesabımın kalkmasını istiyorum bu foruma Baran34 olarak devam edicem Bidaha author deişmicem ozür kabul ederseniz naokredo senin yaptgın forum rankları cok güzeldi benim bir forumum olsa clanım için cs için olmaz Tüm Csa Üyelerinden Özür Dilerim
www.csailesi.com CSA @ POWER
Özür Konuma bakan yokmu
@ MawiLarq

Bana kalırsa author değiştirmek floodlardan sonra en büyük saygısızlık floodlarından dolayı ben ban attım zaten arkadaşa genede size kalmış ama kurallarımız açık ve net flood yasak eklenti çalmak - kopyalamak - author vs değiştirmek yasak burdan alıyolar eklentileri satıyolar parayla buldukça banlarım ama genede sana kalmış emirhan @ MawiLarq

{Hakuna Matata Gaming}

Banlayaan kişi sensen senin kararın.

Son Düzenleme: 17-06-2017, Saat: 21:53, Düzenleyen: İbrahim.
Emirhan abi ye ozur mesajımı yolladım
Tunns banladı

Arkadaşın 2 hesabınada ben ban attım nedenlerı cok basit zaten neden ban yediğinide attığı özür mesajında söylemiş.

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Soyledim baran34 un kalkmasını hunla muhammedin de kalkmasını istiyom forumdan

Ben kalkmasından yana değilim neden ?

Author değişmeyi meslek haline getirmiş.
Saygısızlık diz boyu var.
Forum kurallarına hiç bir şekilde uymuyor.

Herkez 2 inci bir şansı hak eder diyim baran34 kaldırıyorum.Devamı olmaz inşallah yoksa ben affetmem daha ve muhammed kaldırmıcam tek hesapla devam et 2 hesabı napcaksın ?

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Zaten uste belirtim

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task