Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | OYUNLARDA DÜŞÜK FPS ALIYORUM !!

Konu

Selamlar, 

Ben "League Of Legends, Who's Your Daddy vs." Oyunlarda düşük fps alıyorum. Nvidia GTX 1050 Var çok iyi bir ekran kartına sahibim laptop kullanıyorum bu arada lol'de mesela girince sabit 6 alıyorum bazen 9 oluyor 10'u geçmiyor bişey aktifleştirmekmi lazım yardım lütfen.

Bilgiler : https://i.hizliresim.com/zM5BDY.png

dxdiag'da ekran bölümünde Nvidia ekran kartı yazması gerekmiyormu ?

Eğer öyleyse nasıl yapılır gösterirmisiniz

İnternet nasıl peki_

Ekran kartiniz deve işi olabilir , yada grafikleri işlemci üzerinden aliyorsa yüksek yük biner ısınır , ekran karti açıkmmı diye kontrol edin.

Son Düzenleme: 01-07-2018, Saat: 18:33, Düzenleyen: BarisKarademir.
Konu başlığı tümü büyük yazılamaz yasaktır

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Oda & Düşük Ping | TS3DayS.COM mryozgatlı 1 293 24-10-2019, Saat: 17:41
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Gezinme Plugini [Hata Alıyorum] tahaatan 1 287 08-06-2019, Saat: 16:31
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | csgomenu hata alıyorum yardım melh09 1 604 16-02-2019, Saat: 23:09
Silinmiş Konu   | Silahı Yuklerken Hata Alıyorum Nuriabi13 4 291 02-02-2019, Saat: 23:55
Silinmiş Konu   | Silahı Yuklerken Hata Alıyorum Nuriabi13 2 312 01-02-2019, Saat: 09:59
Son Yorum: Kalipso22

Task