Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyunlar , tavsiye

Konu

Merhaba arkadaşlar tavsiye ediceğiniz indiririrsen oynarız veya eğlenceli olur dediğiniz oyun varmı ?

Mevcut indirdiğim oyunlar ;

[Resim: 2J69a2.png]

Lol tabikide Gülücük

TÜRK OLMAK ZORDUR DÜNYAYLA SAVAŞIRSIN. TÜRK OLAMAMAK DAHA ZORDUR TÜRKLE SAVAŞIRSIN!
Son Düzenleme: 23-02-2018, Saat: 19:49, Düzenleyen: MawiLarq.
Lol oynamam : /

pubg de sevmiyorum o yüzden almadım

@ MawiLarq pişmanlıkmı olduki :d

TÜRK OLMAK ZORDUR DÜNYAYLA SAVAŞIRSIN. TÜRK OLAMAMAK DAHA ZORDUR TÜRKLE SAVAŞIRSIN!
hiç oynamadım çevreme sorduğum kadarıyla kanser oyun Dilimi Keseni Ben Keserim !

@ MawiLarq sistemini hatırlıyorum fena deil the forest oynayabilirsin ama ekip olarak girecekseniz en az 3 kişi yoksa keyfi kalmıyor eskiden vardı bizdede arkadaşlarla giriyorduk efsane bir oyun du bitirene kadar emin ol oyunun zevkinin %100 ünü alacaksın

operasyon pars varda oda daha geliştiriliyor oyüzden kapalı .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Online Oyunlar Gelin Birlikte Oynayalım PowereXe 1 319 12-12-2018, Saat: 15:28
Son Yorum: RuHSuZ
Steam Cadılar Bayramı İndirimi - Alınacak Bazı Oyunlar! Emrullah* 11 800 01-11-2018, Saat: 20:34
Son Yorum: MawiLarq
4 Nisan 1953 Denizci Şehitleri - Okumanızı Kesinlikle tavsiye ediyorum. Emre Özdemir 2 307 24-09-2018, Saat: 20:03
Son Yorum: mazidekibiri
Diğer Oyunlar // SA:MP Server Mod Hk. v0ix 3 641 28-04-2018, Saat: 15:28
Son Yorum: BarisKarademir
Steam'da İndirime Giren Oyunlar! Emrullah* 3 646 28-04-2018, Saat: 15:14
Son Yorum: BarisKarademir

Task