Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Oyuncu Listesi ve Top15 Gösterimi

Konu

tmm kaynağı alırım ama tasarımla uğraşamam. sende tasarımı iyi birşey istiyorsun

Metodu olan topal, metodsuz koşandan daha iyi ilerler.

Francis bacon de comolokko
Tasarimdan Nasil gosterebiliriz nasil bi script kullanmak lazim bunu sormak istedim veya internette ne diye aratarak bulabiliriz, yapan vardir illaki boyle birsey. Lgsl uzerinde oyunculari gorebiliyoruz onu bi sekilde cekebiliriz. Top15 i nasil cekebiliriz o konuda fikri olan varsa iyi olur

Son Düzenleme: 01-06-2017, Saat: 23:35, Düzenleyen: comolokko11.
Cs 1.6 eski olduğu için nette olmaz. Gametracker, Oyun yoneticisi vb. Yerlerden alip siteye ekliceksin

Klasik öğeyi denetleden kopyala yapıştır yapacaksın Gülmekten Ölüyorum

Öğeyi denetleden tutmaz cunku anlik degisen seyler oyuncu listesi gibi seyler bi scripti vardir buyuk ihtimalle

Son Düzenleme: 01-06-2017, Saat: 23:39, Düzenleyen: comolokko11.
Css yide alicaksin zaten

Pardon bide js

Zannetmiyorum tutcagini ? cunku ayni seyi ben radyo hosting uzerinde denedim ondada anlik sarkilar degisiyor last song listi cekeyim dedim beceremedim nette arastirma yaptim script ile oluyormus diye gordum bilgi yetersizliginden yine beceremedim ayri konu ?

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Oyuncu Bilgisi Çekme rennie 1 325 23-12-2019, Saat: 19:24
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Oyuncu Oylama Plugini jurse99 2 377 01-12-2019, Saat: 15:33
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Rank Gösterimi Batmankara 30 1,015 17-10-2019, Saat: 19:51
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Oyuncu Modelleri gözükmüyor ImpaleaR 1 332 28-08-2019, Saat: 16:28
Son Yorum: Aconyonn
Silinmiş Konu   | top15 oxy 3 333 26-08-2019, Saat: 21:45
Son Yorum: Smash

Task