Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyuncu Görüntüleme Geliştirme

Konu

Merhaba arkadaşlar bir tavsiyem var yalnız salt düşünmemenizi rica ediyorum sabırla okuyunuz bazı server sağlayıcıların panelinde gördüm neyi gördüğümü ve aslında ne işe yaradığını sizlere anlatacağım.

Bildiğiniz üzere oyunyöneticisinin panel ana sayfası altında oyuncuları görebiliyor ve buradan kick ban atabiliyoruz.Oyuncuların fragları gösteriliyor ancak kaç kez öldükleri gösterilmiyor peki gözükse ne işe yarar?

Mesela benim userler için oluşturduğum bir whatsapp grubu var oradan gelen şikayetleri değerlendiriyorum ancak her hile denilenide banlamıyorum çünkü user kişiye takmışta olabiliyor yada oynayışını çekemiyor kişi şikayet edildiğinde tüm oyuncuların frag ve ölüm sayılarını görsek çok yardımcı olacaktır mesela karşı tüm takımı tek başına temizlediğini oradan anlarız ya da adam 35 e 0 gidiyorsa bu biraz abartı olacaktır hileli olduğu bariz şekilde belli olur.

Ben çok işe yarayacağını düşünüyorum fikir bana ait değil bazı server sahipleriyle komşuluk misali bilgi alışverişi yapmak ve kaynaşma amaçlı toplanıyoruz orada bir kardeşimiz bunu düşündü bende görsel olarak hazırladım aşağıdaki görüntüde görebilirsiniz.

Serhat bey için uygunsa bu geliştirmeyi rica ediyoruz.

[Resim: WqoBZQ.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] MertS. 3 662 27-09-2019, Saat: 15:12
Son Yorum: XaRex
Oyuncu kitlesi toplama yolunda sosyal medya kullanımı MawiLarq 3 383 28-01-2019, Saat: 23:46
Son Yorum: SKYNLEXX*
Panel Geliştirme Ve Server Geliştirme Hk. .CrosS* 7 635 21-12-2018, Saat: 12:18
Son Yorum: Kalipso22
Yenilik + geliştirme hakkında atabeys 2 391 20-12-2018, Saat: 21:12
Son Yorum: OyunYoneticisi
Müşteri Paneli Geliştirme (Konu Önerilere Açıktır.) MertS. 2 477 17-12-2018, Saat: 20:06
Son Yorum: MawiLarq

Task