Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Merhaba Arkadaşlar ben webdiyo formun'da yeni bir üyeyim yaklaşık 5 adet futbolcu modeli yapmak istiyorum bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba model işlerinden anlayan. T4 adet Benfica Futbolcu Modeli ve 1 Kaleci Örneğin: 1.Model Joao Flipe 2. Model Joao Felix 3. Model Jonas Oliveira 4. Model Franco Cervi 5. Model (Kaleci) Mile Svilar  sekilde Olmasını istiyorum Kaleci haric 4 OYUNCU MODELİNİN  arkasında isimlerinin yazması ve renk olarak baknz: https://www.google.com/search?q=Benfica+...nfyfIVKpM: 4 Karakterin (KALECİ HARİC) Renklendirmesi bu şekilde olmasını istiyorum ve arkalarında yukarıda Yazdığım İsimlerin ayrı ayrı 4 modele uygulanmasını istiyorum son olarak Kaleci Renklendirmesine Gelirsek oda bknz: https://www.google.com/search?q=Mile+Svi...w7ARUTfiM:  Kaleci Renklendirmesini ise bu şekilde İstiyorum (kaleci modelinin arkasında isim olarak Mile Svilar yazacak)

Ve Son Olarak İsimlerin altına Forma Numaraları Yazılmasını istiyorum ( 1. Model Joao Flipe için 7 numara 2. Model Joao Felix icin 79 Numara 3. Model Jonas Oliveira icin 10 Numara ve 5. Model kaleci modeli icin standart 1 numara)

Dipnot Sadece Sayi olarak yazin örneğin 1. model isim ve isimin altına 7 sayisini yazin 10 numara vs tarzinda yazmassanız daha iyi olur 

sadece bu 5 modeli yapmanızı istiyorum bu işten anlayan kişiler olduğunuz için çok zorlamayacaktır diye düşünüyorum ben uğraşıyorum fakat yarım yamalak oluyor birinizin bana yardım etmesi gerçekten beni çok mutlu edicektir teşekkürler.

+++ yardimci olabilecek birisi varmi

Dipnot: Modelleri cs1.6 için istiyorum

++ güncel yardm edebilecek birileri yokmu

@Zeze.Stained cevap yazdığın için çok teşekkür ederim fakat 5 adet oyuncu modeline ne ücret ödene bilirki emek vericeksiniz bundan hiç şüphem yok fakat bunu acemi birisi olarak ben bile az çok birşeyler yapabiliyorsam sizin için çok da zor olmayacaktır.

Son Düzenleme: 12-05-2019, Saat: 00:15, Düzenleyen: jurse99.
@Zeze.Stained cs1.6 nın hazır modelleri mevcut zaten bunların uzerını sadece değiştireceksiniz üzerindeki örneğin default olarak bildiğimiz arctic modeli sadece üzerini oyuncu forması varmış gibi düzenlemek arkasına isim yazmak forma numarası yazmak ve yüz seklini değiştirmek istiyorum bu kadar.

@Zeze.Stained elimde hazir oyuncu modelleride mevcut üzerine düzenleme yapabilirsiniz kolaylıkla tabi yardım etmek isterseniz

+++ güncel arkadaşlar sadece texture düzenlemesi yapmanızı istiyorum elimde futbolcu modelleri mevcut yardım edebilecek varmı

+++ guncell

Son Düzenleme: 12-05-2019, Saat: 03:49, Düzenleyen: jurse99.
+++++

++++++

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Futbol Takım Modeli Texture Düzenlemesi jurse99 5 353 11-12-2019, Saat: 23:24
Son Yorum: By.KinG
dans modeli berk10 6 371 08-11-2019, Saat: 12:16
Son Yorum: By.KinG
Kalkan Modeli Celebii 3 308 01-11-2019, Saat: 23:59