Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyun Yöneticisi veya Cs Durağı ?

Konu

Bu iki oyun sunucusu nasıl server açıyorlar yani bir kaynak varmı bizde böyle bir şey yapma imkanımız varmı ? Biri detaylı anllatırsa çok iyi olur

┏╋━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━╋┓
???? ☾★ STABİL  ☾★ I Y I
┗╋━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━╋┛
Cs1.6 sunucusu sağlayan firmalar var hatta bende açmıstım bir ara kurulumunu yapıyorlar sana veriyorlar sende yönetiyorsun.

@.SancakTepe* instagram beğeni takipçi işine girdim de nerden staın aldın

┏╋━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━╋┓
???? ☾★ STABİL  ☾★ I Y I
┗╋━━━━━━━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━━━━━━━╋┛
Bildiğimiz gibi 1 tane Server açmak için makine ve güzel bir internete sahip olmamız gerekiyor bu adamların kendi makinalar var ve bu makinaları sorunsuz destek için kira ile bir firmada barındırıyorlar yani evlerinde değil CSduragi ve CSOyuncu  bursada bulunan dgn teknolojide barındırıyor.

Daha sonra bu makinelere ortak bir panel kodlatıyorlar yani tüm makineleri tek panelde yönetmek için bir internet sitesi bu panel sunucu yöneticisinde kalıyor ve her ip adresi içinde kullanıcı panel kodlatıyorlar buda bizim kullanmış olduğumuz CSduragi CSOyuncu oyun yöneticisi gibi cs1. 6 Ts3 vb Server sahibi paneli yani önemli olan yatırım yatırımı yaparsan açarsın kodlama bilmene gerek yok sistemi profesyoneller kuruyor zaten. Tabi bide toplu ip adresi kiralama var bunu kullanan sunucu varmı bilmiyorum ama eskiden o şekilde yapanlar vardı

İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hadi Oyun Oynayalım Gir İçeri kaancilek71 42 1,400 11-10-2019, Saat: 11:50
Son Yorum: By.KinG
oyun tavsiyesi !AKINCI! 14 1,232 07-09-2019, Saat: 19:57
Son Yorum: !AKINCI!
61TL'lik Oyun Kısa Süreliğine Bedava Emrullah* 8 562 31-08-2019, Saat: 15:19
Son Yorum: Celebii
Hikayeli Oyun Birazdan. Emrullah* 1 428 02-08-2019, Saat: 20:19
Son Yorum: MawiLarq
Film Tadında Oyun Oynamak Veya İzlemek İstermisiniz? Emrullah* 12 922 01-08-2019, Saat: 22:00
Son Yorum: Emrullah*

Task